Zavřít reklamu

Google

Začneme nejspíš tím nejznámějším, oblíbeným a spolehlivým nástrojem, kterým je Google – respektive v tomto případě konkrétní funkce Google Lens. Díky Google Lens můžete k rozpoznávání a vyhledávání obsahu využít nejen zadní fotoaparát vašeho iPhonu – funkce si umí skvěle poradit také s fotografiemi ve vaší galerii nebo na webu.

Aplikaci Google stáhnete bezplatně zde.

Pinterest

Pinterest je – pro někoho možná překvapivě – taktéž vynikající aplikací pro identifikaci fotografií, kde vyfotíte obrázek a ona vyhledá odkazy a stránky pro objekty, které rozpozná. Řešení Pinterestu dokáže také porovnat více položek na složitém obrázku, například oblečení, a pokud je to možné, najde vám odkazy na případný nákup položek.

Aplikaci Pinterest stáhnete bezplatně zde.

Image Recognition And Searcher

Přestože je aplikace Image Recognition and Searcher určena primárně pro zpětné vyhledávání obrázků, můžete k identifikaci použít také funkci fotoaparátu. Po vyfotografování nebo zpětném vyhledání obrázku vám aplikace poskytne seznam webových adres vztahujících se přímo k danému obrázku nebo předmětu. Obrázky lze také nahrát z role fotoaparátu nebo je zkopírovat a vložit přímo do aplikace pro snadné použití.

Aplikaci Image Recognition And Searcher stáhnete bezplatně zde.

PictureThis – Plant Identifier

Pokud jste vášnivý zahrádkář nebo milovník přírody, rozhodně si musíte stáhnout aplikaci PictureThis. Tato aplikace je ideální pro identifikaci otravného plevele, který vám ničí okurky, nebo pro zjištění, který krásný mech pokrývá vaše tábořiště. Používání této aplikace je neuvěřitelně jednoduché. Vyfotografujte rostlinu, kterou chcete určit, a nechte aplikaci PictureThis, ať se o to postará. Aplikace vám sdělí název rostliny a všechny potřebné informace, včetně potenciálních škůdců, chorob, tipů na zalévání a dalších. Poskytne vám také připomenutí zalévání a přístup k odborníkům, kteří vám pomohou diagnostikovat nemocné pokojové rostliny.

Aplikaci PictureThis stáhnete bezplatně zde.

Snapchat

Sociální platforma coby nástroj k identifikací objektů na fotograifiích? Proč ne? Snapchat se vydal na cestu identifikace, když navázal spolupráci se společností Shazam, aby poskytl platformu pro identifikaci hudby přímo v aplikaci sociální sítě. Snapchat nyní využívá technologii rozšířené reality k průzkumu okolního světa a identifikuje různé produkty, včetně rostlin, modelů aut, psích a kočičích plemen, rovnic pro domácí úkoly a dalších.

Aplikaci Snapchat stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.