Zavřít reklamu

Nové uniklé fotografie makety odhalily mnohé velké designové změny, které se očekávají od iPhonů 15 Pro. Jako další tak potvrzují všechny dosavadní spekulace týkající se akčního tlačítka, USB-C konektoru i zmenšení Dynamic Islandu. 

Fotografie, které v síti X sdílel leaker Majin Bu, ukazují maketu připravovaného iPhonu 15 Pro, který má na spodní straně větší otvor pro USB-C a je zde i tlačítko na boku, které nahradí přepínač hlasitosti. Právě toto jsou na první pohled ty největší změny, kterých se s novou generací smartphonů Applu dočkáme.

Maketa iPhonu 15 Pro také zobrazuje výřez ve tvaru pilulky v horní části displeje spolu s výřezem pro selfie kameru, který známe ze současných iPhonů 14 Pro, kdy Apple tomuto prvku říká Dynamic Island. Tyto „fiktivní modely“ jsou často vytvářeny na základě uniklých specifikací a schémat od partnerů dodavatelského řetězce Applu a poskytují nám dosud nejlepší pohled na potenciální aktualizace designu. Nějak takto by tedy nové iPhony 15 Pro skutečně vypadat mohly. 

Dnes nejčtenější

.