Zavřít reklamu

Lock Screen Contact Widgets

Lock Screen Contact Widgets je aplikace, která vám umožní umístit na uzamčenou obrazovku vašeho iPhonu nejrůznější widgety s vámi vybranými kontakty, a navíc si tyto kontakty přizpůsobit prakticky na míru. Nechte si zobrazit kontakty na zamčené obrazovce a rychle zahajte hovor, FaceTime, nebo napište zprávu.

Aplikaci Lock Screen Contact Widgest stáhnete bezplatně zde.

Lunar Phase Widget

Zajímáte se o fáze Měsíce? Nechte si je skvělým způsobem zobrazit nejen v aplikaci a na ploše, ale také na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu. Lunar Phase Widget pro vás spolehlivě a přehledně zobrazí vše potřebné, veškeré widgety si můžete plně přizpůsobit. Samozřejmostí jsou také widgety na plochu.

Aplikaci Lunar Phase Widget stáhnete bezplatně zde.

Mooncast

Podobnou službu jako dříve zmíněná aplikaci Lunar Phase Widget vám poskytne i Mooncast. Mooncast vás dokáže spolehlivě informovat nejen o fázích Měsíce, ale umí vám také poskytnout celou řadu dalších velmi užitečných informací, které s tímto tématem souvisí. Vybrané údaje můžete také přehledně sledovat v podobě widgetů na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu.

Aplikaci Mooncast stáhnete za 99 korun zde.

OneWidget

OneWidget patří mezi aplikace, které vám umožní nastavit si a přizpůsobit widgety na uzamčenou obrazovku vašeho iPhonu. S pomocí OneWidget si můžete vybrat, jaké informace, v jaké podobě a na jakém místě chcete nechat zobrazit. OneWidget nabízí také widgety pro spouštění aplikací a celou řadu dalších akcí.

Aplikaci OneWidget stáhnete bezplatně zde.

Lock Screen 14

S tvorbou widgetů vám může efektivně pomoci také aplikace s názvem Lock Screen 14. Lock Screen 14 nabízí celou řadu nástrojů pro přizpůsobení uzamčené obrazovky vašeho iPhonu skutečně na maximum. Je jen na vás, jaký obsah se rozhodnete si sem umístit – možností je takřka nepřeberně.

Aplikaci Lock Screen 14 stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.