Zavřít reklamu

S blížícím se představením nové generace iPhonů začínají internet zaplňovat nejrůznější úniky informací a fotek, které chystané telefony s předstihem odhalují. Pár fotek se pak objevilo i před pár hodinami na twitterovém účtu velmi spolehlivého leakera vystupujícího pod přezdívkou Unknown21. Ten zveřejnil konkrétně fotku iPhonu 15 zepředu a dále pak dva snímky USB-C portů blíže nespecifikovaných iPhonů 15, byť pravděpodobně se v obou případech jedná o řadu Pro. Dále si můžeme prohlédnout ještě nenamontované USB-C porty s kabeláží a úchyty. Vše je vidět v galerii níž a proto doporučujeme si ji prohlédnout.

Snímky potvrzují hned tři novinky, kterých se u řady 15 (Pro) dočkáme. Tou první je nasazení Dynamic Islandu i u základních iPhonů 15, jelikož tento prvek je na fotce telefonu zepředu poměrně dobře viditelný. Díky tomu, že bude nově na dalších iPhonech, se tedy dá předpokládat jeho rozmach z hlediska softwarové podpory, což je rozhodně pozitivní zpráva. V současnosti to totiž není s podporou bohužel žádná sláva. Co se pak týče dalších dvou potvrzených novinek, řeč je samozřejmě o USB-C, které nahradí ve všech „patnáctkových“ modelech Lightning konektor, a nakonec o mírném zaoblení hran, čehož si lze všimnout na  první a třetí fotce v galerii.
 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.