Zavřít reklamu

Jak začít používat Barda

Pokud chcete Barda na vašem iPhonu vyzkoušet poprvé, určitě vás zajímá, jak vlastně na to. Spusťte na iPhonu váš oblíbený webový prohlížeč a do jeho adresního řádku zadejte URL bard.google.com. Následně klepněte na tlačítko s nápisem Vyzkoušet Barda. Než se pustíte do zkoušení, čeká vás ještě odsouhlasení podmínek a další nezbytnosti.

Výběr z více konceptů

Nechali jste si od Barda vygenerovat odpověď na váš požadavek, ale nejste spokojeni s podobou výsledku? Těsně nad vygenerovanou odpovědí si můžete všimnout položky Zobrazit ostatní koncepty. Pro výběr alternativního konceptu klepněte na šipku napravo od tohoto nápisu a vyberte jinou odpověď. Pod nabídkou konceptů můžete rovněž klepnout na tlačítko Znovu vygenerovat koncepty.

Export konverzace

Odpověď, kterou vám Google Bard vygeneroval, můžete snadno, rychle a efektivně exportovat do Dokumentů Google, případně z ní vytvořit koncept v e-mailové službě Gmail. Zamiřte zcela dolů a pod vygenerovanou odpovědí klepněte na ikonku sdílení. Následně vyberte požadovaný způsob exportu.

Porovnání dokumentů

Jedním z nejchytřejších triků služby Google Bard je schopnost analyzovat a vstřebávat texty z webu. To se může hodit v různých situacích, například když potřebujete získat shrnutí dlouhých článků nebo zjednodušit složitá témata. Můžete zkusit Barda požádat o vypracování shrnutí vámi vybraného textu z webu, případě o porovnání dvou různých textů.

Spolupráce s Googlem

Bard je produktem společnosti Google, takže nikoho zvlášť nepřekvapí, že má integrovanou funkci vyhledávání Google. Pokaždé, když vám Bard poskytne odpověď, je v dolní části jeho dialogu výrazné tlačítko Vyhledat v Googlu. Po klepnutí na něj můžete rychle přejít k preferovanému vyhledávacímu dotazu na Googlu.

Dnes nejčtenější

.