Zavřít reklamu

Mysleli jste si, že o chystaných iPhonech 15 Pro (Max) již unikly snad všechny důležité informace, díky kterým se uživatelům s předstihem takřka kompletně odhalily? Chyba lávky! Nové informace totiž unikají neustále, díky čemuž se tak zdají být chystané telefony čím dál tím atraktivnější. O velmi zajímavou informaci se nyní postaral například v minulosti solidně přesný leaker vystupující pod přezdívkou RGcloudS. 

Podle zdrojů výše zmíněného leakera má Apple v plánu u iPhonů 15 Pro (Max) nasadit zbrusu nový širokoúhlý objektiv. Jednat se má konkrétně o hybridní objektiv skládající se z jednoho skleněného členu a šesti plastových členů, zatímco v současnosti jsou širokoúhlé objektivy složeny ze sedmi plastových členů nebo chcete-li čoček. Tento upgrade by měl na iPhone přinést mimo jiné i lepší světelnost tohoto objektivu, která má povyskočit ze současných f/1,78 na f/1,7. Díky tomu bychom tak měli být schopni na širokoúhlý objektiv, který je nejuniverzálnějším typem objektivu na iPhonu a tedy i tím nejvíce využívaným, zachytit kvalitnější snímky. Objektiv totiž dokáže pojmout více světla, což se projeví nejen na větším množství detailů, ale taktéž na kvalitnějších snímcích za zhoršeného světla na celkově na podání světla na dané fotce. Vzhledem k univerzálnosti této novinky je tedy rozhodně na co se těšit! Jelikož o ní však zatím bohužel více detailů nevíme, budeme si muset počkat na doplnění dalších informací ať už od leakerů, nebo od samotného Applu v září. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.