Zavřít reklamu

Funkce Cinematic Photo v aplikaci Fotky Google dokáže vytvořit působivé trojrozměrné zobrazení běžně „plochých“ snímků a proměnit tak obyčejné fotografie v realistické zobrazení zachyceného okamžiku. Aplikace Fotky Google dříve automaticky vybrala snímky z vaší knihovny, na které by efekt použila. Nyní ale můžete vybírat snímky i vy sami, ač se to na první pohled nezdá.

Aplikace Fotky Google využívá k vytváření zmíněného typu fotografií umělou inteligenci, která pomocí strojového učení analyzuje a předpovídá hloubku snímku, a to i v případě, že původní snímek neobsahuje žádné vložené informace o hloubce. Z nových údajů vytvoří animaci, která vypadá, jako byste plynule posouvali snímek virtuální kamerou, a dokonce vyplní části pozadí za objektem na snímku.

Jak v Google Fotkách vytvořit Cinematic Photo

Když funkce v roce 2020 debutovala, byly Cinematic Photos automatickou funkcí; aplikace Fotky Google sama určovala, které fotografie promění, a zobrazovala vám je v posledních zvýrazněných snímcích. Nyní si můžeme vybrat, které fotografie se mají použít; níže se podívejte, jak se to dělá. Funkce je dostupná uživatelům, kteří mají předplacenou službu Google One.

  • Spusťte aplikaci Fotky Google.
  • V pravém dolním rohu klepněte na Knihovna.
  • Vpravo nahoře klepněte na Nástroje.
  • Ze seznamu nástrojů vyberte Filmová fotka.
  • Vyberte požadovanou fotografii a vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.
  • Po vytvoření snímku klepněte vpravo dole na Uložit.

Podle výše uvedeného návodu si v aplikaci Fotky Google můžete vytvořit působivou filmovou fotku z jakéhokoliv snímku ve fotogalerii vašeho iPhonu.

Dnes nejčtenější

.