Zavřít reklamu

Známý leaker Ice Universe zveřejnil na svém twitterovém profilu fotografii, která dle jeho tvrzení ukazuje sklo displejů všech iPhonů, které Apple v letošním roce představí. Jedná se o iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 a iPhone 15 Plus. Za připomenutí pak stojí jistě fakt, že Ice Universe je jeden z nejlepších leakerů současnosti, kterého sleduje na Twitteru téměř půl milionu uživatelů a jeho předpovědi týkající se například iPhone 14 Pro se vyplnily na sto procent.

Na fotografii jsou dvě řady skel pro řadu iPhone 15.  Horní řada ukazuje skla displeje, která jsou součástí telefonu, zatímco spodní řada pak ukazuje tvrzená skla, která nabízejí výrobci třetích stran.  Fotografie je dalším dukazem toho, že iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max nabídnou tenčí rámečky okolo displeje, zatímco v případě iPhone 15 a iPhone 15 Plus zůstane tloušťka rámečků stejná jako v případě současných modelů.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.