Zavřít reklamu

Emma

Gwyneth Paltrowová jako dívka, která věděla, jak by se měl točit svět. Britský film podle stejnojmenného románu Jane Austenové, oceněný Oscarem.

Šílený Max: Zběsilá cesta

Toto akční sci-fi je dlouho očekávaným vzkříšením série Šílený Max. Samotář Max (Tom Hardy) v něm spojí síly s tajemnou Furiosou (Charlize Theronová) a skupinou bojovnic, které utíkají před krutým despotou napříč sluncem vyprahlou pustinou.

Aloha
Úspěšný armádní inženýr se vrací na místo svých největších kariérních úspěchů. Na Hawaji se znovu setkává s dávnou láskou Tracy, ale zároveň se postupně zamilovává do nové kolegyně.

Horké letní noci

Léto roku 1991. Dospívající Daniel je po otcově smrti poslán k příbuzným na Cape Cod. Když se seznámí s místním drogovým dealerem, začínají mu prázdniny ve znamení obchodování s drogami, dobrodružství a tajného románku. Je to léto, které všechno změní.

Před půlnocí

Jesse a Celine jsou manželé a vychovávají dvě dcery. Oba jsou starší, moudřejší, ale také ztracenější. Společně tráví letní dovolenou v Řecku. Jesse tu hledá inspiraci pro další psaní, ale Celine již unavuje být mu stále svůdnou francouzskou múzou…

Na pokraji slávy

Williamovi je patnáct let a díky náhodě si ho prestižní časopis Rolling Stone vybere, aby napsal reportáž o právě vycházející rockové kapele Stillwater. Nezkušený William se tak náhle ocitá tváří v tvář sexu, drogám a rokenrolu.

Život v Heights

Vůně horké kávy se line vzduchem 181. ulicí, kde kaleidoskop životních snů sdružuje obyvatele pulzující čtvrti Washington Heights. V centru toho všeho je sympatický majitel obchůdku, který šetří každý cent ze svého výdělku, přičemž zpívá o lepším životě.

Duna

Kultovní sci-fi dílo vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem.

House Party

Dvojice uklízečů zjistí, že mají vypulírovat sídlo Lebrona Jamese, který je v zámoří. Rozhodnou se u něj proto uspořádat divoký mejdan. Ten se jim však totálně vymkne z rukou a oni se rázem ocitnou ve víru bouřlivé noci, na kterou nikdy nezapomenou.

Trojúhelník smutku

Příběh mladého páru Carla a Yayi začíná v prostředí modelingu, aby se ve druhém dějství přesunul na luxusní výletní loď. Vysvobodí bohaté pasažéry z marnosti života divoká bouře, jež vzedme vlny i obsahy jejich přecpaných žaludků?

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.