Zavřít reklamu

Automatické přidávání skladeb do knihovny

Když najdete skladbu, kterou chcete přidat do seznamu skladeb, můžete ji také automaticky zařadit do své hudební knihovny. To znamená, že skladbu budete mít vždy k dispozici, i když seznam skladeb odstraníte. Spusťte na iPhonu Nastavení -> Hudba, zamiřte do sekce Knihovna a aktivujte položku Přidávat skladby z playlistů.

Nabídka skladeb na míru

Ať už objevujete nový žánr, interpreta nebo styl, můžete Apple Music naučit, co se vám líbí a co ne. Pomocí příslušných funkcí můžete jednoduchým klepnutím poslouchat více toho, co se vám líbí, a méně toho, co se vám nelíbí. Stačí, když při poslechu skladby klepnete na ikonku tří teček v pravém horním rohu a klepnete na Líbí se mi nebo naopak Nabízet méně.

Propojení s přáteli

Pokud máte s kamarády stejný hudební vkus, je zábavné zjistit, co právě poslouchají. Propojejí s přáteli na Apple Music je také skvělým způsobem, jak objevit novou zajímavou hudbu. Klepnutím na ikonku v pravém horním rohu zahajte vytváření vašeho profilu na Apple Music. Klepnutím na Upravit pod profilovou fotkou můžete nastavit podrobnosti, aktivovat sdílené playlisty, nebo třeba zobrazit to, co právě posloucháte, na vašem profilu.

Sdílení textů

Zasáhl vás hluboce text některé skladby a chtěli byste jej sdílet s ostatními? Spusťte skladbu a dole vlevo klepněte na ikonku uvozovek. Dlouze stiskněte text, který chcete sdílet, vyberte případně více řádků a poté jen zvolte adresáta a vhodný způsob sdílení.

Další aplikace

Při poslechu vaší oblíbené hudby nemusíte nutně využívat výhradně jen aplikaci Hudba. V App Storu najdete celou řadu aplikací třetích stran, které vám vylepší váš zážitek z používání Apple Music. Můžete se jednat například o alternativní klienty nebo aplikace pro zobrazování textů skladeb. Jejich výběr najdete třeba zde.

Dnes nejčtenější

.