Zavřít reklamu

Jak na iPhonu nastavit více odpočtů je otázka, kterou řeší velké množství uživatelů. Již v září bude vydána veřejná verze operačního systému iOS 17, která tuto možnost konečně nabídne. Jak ale postupovat, pokud iOS 17 nemůžete nebo nechcete instalovat? Součástí operačního systému iOS je nativní aplikace Hodiny. V jejím rámci si můžete nastavit například budík, ale také odpočty, a to díky funkci s názvem Minutka. Jak ale na iPnonu nastavit více odpočtů.

Pokud jste už někdy zkoušeli na iPhonu nastavit minutku, možná jste si všimli, že iOS vám umožní nastavit pouze jeden odpočet. Je možné na iPhonu nastavit více odpočtů? Ve výchozím nastavení to bohužel není možné. S pomocí šikovné aplikace to ale zvládnete.

Jak na iPhonu nastavit více odpočtů

Pokud chcete na iPhonu nastavit více odpočtů, pouze s pomocí nativních Hodin to bohužel není možné. Pomůže vám ale bezplatná aplikace s názvem Timer.

  • V App Storu stáhněte aplikaci Timer+ a spusťte ji.
  • V pravém horním rohu klepněte na +.
  • V menu, které se vám zobrazí, zvolte Timer.
  • Nastavte podrobnosti odpočtu a vpravo nahoře klepněte na Save.
  • Pro přidání dalších odpočtů postup opakujte.

Tímto způsobem tedy můžete s pomocí aplikace Timer+ na iPhonu nastavit více odpočtů. Zmíněnou aplikaci můžete použít také pro nastavení stopek, opakujících se odpočtů, i rychlého okamžitého nastavení jednorázových odpočtů.

Dnes nejčtenější

.