Zavřít reklamu

Neznám nikoho, kdo by na displeji svého smartphonu neměl nějakou formu ochrany. Displeje se oplatí chránit obzvláště u iPhonů, neboť jejich oprava je u některých modelů tak nákladná, že mnohdy se vyplatí spíše uvažovat, zda-li nekoupit úplně nový. Krycí skla ne vždy ale odpovídají vašim představám. Některá jsou například příliš tlustá. Byť vás asi první napadne myšlenka, že „čím tlustší sklo, tím lepší ochrana“, opak může být pravdou. Taková skla, zvláště pak, pokud jsou až podezřele levná, se často drolí. Po pár dnech v kapse tedy zjistíte, že nejen, že vypadají dosti nevzhledně, ale ani neplní svůj primární účel. Skel je na trhu opravdu hodně. Ale asi všichni se shodneme, že bychom ideálně chtěli sklo, které je velmi pevné a tenké. Tak tenké, že vypadá v podstatě jako fólie. Přesně tyto parametry splňuje Swissten Raptor diamond ultra clear 3D temperované sklo.

Obsah balení

Lepení skla je pro spoustu lidí nepříjemnou záležitostí. Abych byl upřímný, já si nechám vždy sklo někým nalepit, neboť jsem zkrátka velmi nešikovný a mé pokusy nikdy neskončily tak, jak jsem si představoval. Buď jsem pod sklem našel kousek prachu nebo vzduchovou bublinu. Obzvláště s prachem mohou pomoct různé  vychytávky, které ne vždy u takových skel bývají součástí balení. U Swissten Raptor ale naleznete opravdu kvalitní příslušenství k nalepení. Níže pak můžete vidět videonávod, jak sklo co nejlépe nalepit. Balení je kompletně papírové a je zde vidět, že je použito minimum plastu. Mimo samotné sklo naleznetev balení vlhký hadřík pro odmaštění (opravdu poctivě napuštěný alkoholem), suchý pro vyleštění/vytlačení bublin a nálepky pro odchyt prachu.

Popis skla

Čím, že je toto sklo natolik jiné od ostatních? Na první pohled byste si neřekli, že jde o sklo. A to díky opravdu ultratenkému designu. Sklo je plně temperované a dokáže spolehlivě zabránit poškrábání. Zároveň zabrání poškození displeje při malých a středních pádech. Okraj skla má extrémně tvrzené zaoblené hrany, díky nimž se také výrazně zvyšuje odolnost při pádu smartphonu na hranu displeje. Sklo díky své tenkosti také v žádném případě neovlivní podání barev displeje. Swissten Raptor také svými rozměry perfektně sedí na displej konkrétního modelu. Rozumí si tedy s drtivou většinou zadních krytů. Opravdu se zde nemusíte bát, že by váš kryt toto sklo odchlípnul. Že sklo bude na vašem displeji dokonale držet zajišťuje také ESD (Electrostatic discharge), což je nejlepší plně přilnavý povrch. Samozřejmostí je také oleofobní vrstva s antibakteriálními vlastnostmi, která výrazně snižuje možnost utvoření otisků prstů na displeji a zároveň dokáže úspěšně zničit až 99,9% všech bakterií. Jak můžete vidět na fotografiích, sklo opravdu není téměř vidět a dokonale plní svůj účel.

Závěr

Pokud momentálně hledáte krycí sklo, které se lepí opravdu jednoduše a to bez bublin , tak se Swissten Raptor rozhodně neprohloupíte. Jedná se o sklo se skvělým poměrem ceny a kvality. Cena je velmi sympatická, a to pouze 449 , – kč. Pouze nyní je DOPRAVA ZDARMA už při objednání jednoho kusu.

Sklo Swissten Raptor zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.