Zavřít reklamu

Welcome to the Dreamscape

Budoucnost je tady. Jste na ni ale připraveni? Ve hře Welcome to Dreamscape se musíte vžít do člověka s amnézií, projít virtuálními světy svých vlastních snů a najít stopy, které vás možná dovedou k odpovědím na otázky vaší záhadné minulosti. Ale ne všechno je takové, jak se zdá. Na cestě vás čeká mnoho nebezpečí, a to jak ve skutečnosti, tak ve vaší vlastní mysli. Jste připraveni na to, co vás v Krajině snů může potkat?

Quintet

Hra s názvem Quintet je multiplatformní, kooperativní, multi-player titul, ve kterém na sebe skupinka hráčů bere pět různých rolí. V těchto rolích pak ovládají stejnou vesmírnou loď a musí se utkat s ostatními týmy.

Seek Love

Phoebus a Venus se setkali už před dávnými časy. Phoebus ve svém srdci dlouho hluboce miloval Venus, ale dlouho se neviděli. Náhodou se setkali a Phoebus konečně Venus vyjádřil svou lásku. Venus však Phoebovi řekla: „Mohu se vrátit, jen když najdeš svou pravou lásku. Co teď?

FIST OF AWESOME

Hra FIST OF AWESOME si klade věčnou otázku „Co by se stalo, kdyby svět ovládli medvědi?“, a odpovídá na ni epickým příběhem dřevorubce, který cestuje časem a bojuje s medvědy, aby zachránil lidstvo.

Golf Galore

Golf Galore je online hra pro více hráčů s důmyslnými mechanismy. Můžete se teleportovat pomocí portálů, vyhýbat se pilovým listům, střílet z děl a mnoho dalšího. Proč si nevyzkoušet golf tak trochu jinak?

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.