Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Čím déle používáme své počítače, tím více se v nich navzdory veškeré snaze hromadí nejrůznější data, která již často nepotřebujeme, ale která zabírají zbytečně mnoho místa na úložišti Macu a v některých případech jej dokáží také nepříjemně zpomalit. Část těchto dat lže odstranit manuálně, často se ale na disku nachází pozůstatky, s jejichž odstraněním si umí poradit jedině specializovaná aplikace.

Na trhu existuje spousta aplikací, které slibují vyčištění a zrychlení chodu Macu. Jednou z těch, které skutečně fungují je BuhoCleaner, který jsme měli možnost vyzkoušet na vlastní kůži. BuhoCleaner je jedna z mála aplikací, které skvěle fungují nejen na Macích s procesory od Intelu, ale také na nejnovějších počítačích s procesory Apple Silicon včetně čipů M2. Tento fakt spolu se skutečností, že BuhoCleaner je vhodný pro zkušené i začínající uživatele, dělá z této aplikace skutečně univerzálního pomocníka pro všechny. Díky množství a variabilitě nástrojů, které BuhoCleaner nabízí, jej lze použít jak pro bleskové pročištění Macu, tak i pro komplexnější operace.

BuhoCleaner

Když se důkladněji podíváte na to, jaký typ dat zabírá na úložišti vašeho Macu nejvíce místa, zjistíte, že se často jedná o systémové soubory. Jejich manuální promazání je zejména pro nezkušené uživatele prakticky nemyslitelné, skvěle vám s nimi ale může pomoci právě BuhoCleaner, který nabízí hned několik způsobů vyčištění systémového úložiště. BuhoCleaner funguje skvěle i při odinstalování aplikací. Pokud se na Macu rozhodnete odstranit aplikaci běžným způsobem, často vám po ní na disku zůstávají data, která zde zbytečně zabírají místo, zpomalují chod vašeho Macu a je těžké je odhalit. Když jsme pro tyto účely použili BuhoCleaner, došlo skutečně ke kompletnímu odstranění aplikací se vším všudy.

BuhoCleaner již na první pohled zaujme jednoduchým, dokonale přehledným uživatelským rozhraním, díky kterému si s ovládáním aplikace poradí hravě i začátečník. Design aplikace je jednoduchý, čistý, a její ovládání je neuvěřitelně snadné – veškeré operace můžete provést v několika krátkých, jednoduchých krocích, které jsou ale zároveň bezpečné. BuhoCleaner navíc nabízí dokonalou integraci s vaším Macem – pro snadný a rychlý přístup můžete jeho ikonku umístit do menu baru v horní části obrazovky Macu, a jeho součástí je také sekce Toolkit, v jejímž rámci můžete pracovat s dalšími součástmi operačního systému macOS. My jsme s pomocí Toolkitu například úspěšně provedli reindexaci Spotlightu a vyzkoušeli jsme i další funkce, jako je uvolnění RAM a pročištění DNS mezipaměti.

BuhoCleaner

Závěrem lze říci, že BuhoCleaner je komplexní, propracovaná aplikace, která se ale zároveň může pochlubit přehledným uživatelským rozhraním a snadným ovládáním. Nabízí prakticky vše, co potřebujete k pročištění, zrychlení a uvolnění úložiště na vašem Macu, a díky jednoduchosti a hladkému chodu se stane spolehlivým pomocníkem při každodenní péči o váš Mac.

Pokud si i vy chcete vyzkoušet BuhoCleaner, máte nyní jedinečnou možnost využít exkluzivní kupón na 20% slevu na jeho placenou verzi. BuhoCleaner si můžete stáhnout zdarma, a pokud budete chtít aktivovat placenou verzi za zvýhodněnou cenu, stačí zadat kód LAM23CZ05.

Aplikaci BuhoCleaner stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.