Zavřít reklamu

Společnost Netflix vydala tiskovou zprávu, která se týká zákazu sdílení hesel mimo domácnost. O tom, že se k tomuto kroku Netflix rozhodl jsme vás opakovaně informovali. Nyní však nastal den, kdy rozeslal tiskovou zprávu a uživatelům z daných zemí bude posílat emaily informující o tom, že již nesmějí sdílet svá hesla lidem mimo domácnost. To sice nesměli nikdy, ovšem Netflix to nijak neřešil a nepokutoval. Konkrétně se tisková zpráva informující o zákazu sdílení hesel týká v Evropě Belgie, Nizozemí, Irska, Velké Británie, Dánska, Švédska a Norska. Mimo první Evropské země se dnešním dnem týká zákaz také USA.

Je tedy jen otázkou dní, kdy se objeví tisková zpráva týkající se i ČR. V tiskové zprávě se konkrétně dočtete následující: Od dnešního dne budeme uživatelům, kteří v dané zemi sdílí heslo mimo členů domácnosti rozesílat tento email. Účet služby Netflix je určen pro jednu domácnost. Každý, kdo žije v této domácnosti může používat Netflix, ať už je kdekoli, doma, na cestách nebo dovolené. Každý v této domácnosti může využívat funkce jako je Transfer Profile nebo správa přístupu a zařízení. Uvědomujeme si, že naši členové mají mnoho možností zábavy. Proto i nadále intenzivně investujeme do nových filmů a televizních programů, bez ohledu na váš vkus, náladu nebo jazyk, vždy najdete na Netlixu něco, co vás uspokojí.

Email, který Netflix rozesílá vypadá následovně a dočtete se v něm v podstatě jen informace o tom, jak zjisti, kdo má přístup k vašemu účtu, jak jej omezit a případně jak aktivovat další členství a rozšířit účet. Netflix vám takt tímto mailem dává prozatím pouze najevo, že ví, že sdílíte své heslo mimo domácnost. Pokud to nenapravíte, pak vás bude čekat další opatření, včetně pokuty.

netflix sileni hesla

Dnes nejčtenější

.