Zavřít reklamu

Překlady

S pomocí funkce Živý text na vašem iPhonu můžete snadno a rychle překládat texty na fotografiích – stačí, aby byly pro systém dobře čitelné. Prstem označte na fotografii text, který chcete přeložit, podržte na něm prst, a v menu, které se vám zobrazí nad textem, zvolte Přeložit.

Převody měn

Živý text na iPhonu si dokáže poradit nejen se slovy, ale také s čísly a symboly měn. Pokud tedy například vyfotíte cenovku s cizí měnou, pomůže vám ji Živý text převést na české koruny. Stačí vpravo dole klepnutím na příslušnou ikonku aktivovat Živý text a poté vlevo dole klepnout na ikonku převodu.

Živý text ve videích
Funkci Živý text můžete efektivně využívat nejen na statických fotografiích, ale také ve videích. Pozastavte video na scéně, ve které se nachází příslušný text. Poté stačí jednoduše text označit a v menu, které se vám nad ním objeví, zvolit další požadovanou akci.

Převody jednotek
V jednom z předchozích odstavců jsme zmínili, že s pomocí Živého textu můžete převádět cizí měnu na české koruny. To ale není jediný typ převodu, se kterým si Živý text na iPhonu umí hravě poradit. Zvládá totiž také převody nejrůznějších jednotek – stačí označit požadovaný text a vlevo dole klepnout na ikonku převodu.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.