Zavřít reklamu

Patent9 – Goddess of Trust

Hra s názvem Patent9 – Goddess of Trust je zajímavě zpracovaná vizuální novela, která poutavým způsobem vypráví příběh o důvěře, zradě, nenávisti a lásce. Vše se odehrává v neonově osvětlené, deštěm nasáklé městské krajině ve stylu deco.

Planet Explorers

Planet Explorers je sandboxová dobrodružná RPG hra s otevřeným světem odehrávající se na vzdálené planetě. Hra využívá technologii OpenCL, díky které mohou hráči libovolně měnit terén nebo vytvářet nové objekty, jako jsou zbraně, vozidla či předměty. Děj hry se odehrává v roce 2287, v době, jedna z prvních koloniálních lodí vyslaných Zemí dorazí k planetě Maria ve hvězdné soustavě Epsilon Indi. Během přistávací sekvence se před mohutnou lodí objeví něco, co způsobí ztrátu kontroly a náraz do planety.

Hegis‘ Grasp: Evil Resurrected

Hegis‘ Grasp je atmosférický survival horor s příběhem. Ve hře na sebe berete roli Henryho Wooda, zvídavého novináře, který vyšetřuje zvěsti o tom, co se děje s kdysi poklidnou vesnicí Hegis. Bude na vás, jak tento příběh skončí, ale nejprve musíte přežít šílenství domorodců.

Grass Cutter – Mutated Lawns

Grass Cutter je zábavná hra, která vyžaduje bleskovou reakci a skvělé logické myšlení. Každá úroveň je zde náročnou hádankou. Vaším zdánlivě jednoduchým cílem je posekat trávu, ve skutečnosti se ale jedná o výzvu, která klade velké nároky na vaše soustředění a odhodlání. Není zde totiž nouze o nejrůznější zákeřné překážky ani nelítostné bossy.

Shiver

Vítejte v národním parku Windy Oaks. V atmosférické point-and-click na vás čeká strhující a mrazivé hororové dobrodružství. Na cestě za stárnoucím otcem se vše pokazí a vy zůstanete uvězněni a izolováni. Při prozkoumávání nedávno uzavřeného národního parku Windy Oaks se musíte spolehnout na svůj důvtip a odvahu, abyste překonali výzvy a hledali záchranu. V průběhu jedné poutavé hodiny se pokusíte rozluštit záhady parku a uniknout s nepořízenou.

Dnes nejčtenější

.