Zavřít reklamu

Songbringer

Songbringer je akční sci-fi RPG adventura, ve které není nouze o velkolepé souboje, temné kobky a napínavou akci. V roli hlavní postavy – hrdiny proti své vůli Roqa Epimetheose – se s robotem Jibem ocitáte na palubě vesmírné lodi Sonbringer. Když Roq najde v jeskyni na Ekzerře ukrytý nanomeč, nevědomky probouzí prastaré zlo…

Hru Songbringer stáhnete bezplatně zde.

Sheltered

Pokud máte rádi postapokalyptické hry, bude vás zaručeně bavit titul Sheltered. Stáváte se přeživším jaderné katastrofy, a vaším úkolem je snažit se přežívat i nadále. Proto musíte cestou do betonového podzemního krytu, který se brzy stane vaším rodinným domovem na dohlednou strašlivou budoucnost, nashromáždit co nejvíce zásob.

Hru Sheltered stáhnete za 25 korun zde.

Downwell

Cesta do hlubin studně může být zajímavější, než si myslíte. Downwell je zajímavá hra o mladém chlapci, který se vydává do studny hledat poklady do studny. Pronikejte stále hlouběji do temnoty plné ne příliš přátelských tvorů a záhadných tajemství a sbírejte velkolepé červené drahokamy rozeseté po stěnách.

Hru Downwell stáhnete za 79 korun zde.

Hoplite

Hoplite je tahová strategie, která vás dokáže rozhodně zabavit. Je vhodná spíše pro zkušenější hráče. Hra prověří vaše schopnosti strategického uvažování, díky kterému si budete zlepšovat vaše schopnosti, budete získávat další a další výhody a mnoho dalšího. Spolu s tím, jak budete ve hře postupovat, se ale bude také zvyšovat náročnost jednotlivých úrovní.

Hru Hoplite stáhnete za 79 korun zde.

lichess Online Chess

Na závěr našeho výběru vám nabídneme zajímavě zpracované šachy. V této nezávislé open source hře budete mít na výběr hned z několika různých herních režimů včetně korespondenčních šachů. Zahrát si můžete s hráči ze všech koutů světa a všech možných úrovní, hra nabízí i tréninkové moduly, možnost sledování vašich statistik, analýzu a spoustu dalšího.

Hru lichess Online Chess stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.