Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Elektrické koloběžky nabývají na čím dál větší popularitě. A není se čemu divit. Jsou totiž rychlé, skladné a šetrnější k životnímu prostředí. Zajišťují jednoduchý způsob přepravy a především ty lepší modely nemají pak problém ani s jízdou na delší vzdálenosti. Představují tedy nejen alternativu k autu či městské dopravě, ale také jsou super parťákem pro volný čas na různé výlety.

Jedním z nejznámějších výrobců těchto koloběžek je společnost Segway.

Mobil Pohotovost pro 5 nejrychlejších čtenářů tohoto článku připravila speciální kód “Segway12”, díky kterému pořídíte elektrokoloběžku Segway se slevou 12 %.

2

Modely ideální do města

Hledáte-li parťáka do města za super peníze, rozhodně neuděláte chybu s KickScooter F2 E, který pořídíte díky slevě za 12 311 Kč. Za tyto peníze dostanete elektrokoloběžku s 800W motorem a dojezdem až 40 km na jedno nabití. Model je vybaven také technologií Traction Control System, díky které bude vyjížďka na kluzkých a štěrkových cestách mnohem bezpečnější. Samozřejmostí jsou také samoopravné pneumatiky, duální brzdový systém a díky integrované funkci Apple Find My budete vědět, kde se právě koloběžka nachází. Líbí se vám výbava, ale chcete vyšší dojezd? Výkonnější brácha KickScooter F2 Plus E (13 543 Kč) dojede až 55 km na jedno nabití. 

Aktuálně nejvýhodněji pořídíte KickScooter P65E. Se slevou víc než 8 tisíc získáte chytrou elektrokoloběžku s dojezdem 65 km, ještě lepší pneumatiky, uzamykatelnost pomocí NFC karty, zadáním kódu na LCD displeji nebo pomocí smartphonu, který ještě navíc můžete během jízdy nabíjet.

3

Pořádně nabušené stroje

Pokud jste se rozhodli investovat do opravdu namakaného stroje s parádním dojezdem, super výkonem, dvojitým odpružením, tlumiči, směrovými ukazateli a až šesti jízdními režimy, máme tu pro vás tři unikátní modely. 

Prvním je KickScooter P100SE, který je zlatou střední cestou pro všechny, kteří váhají mezi městskými a terénními modely. Toto zvíře s největším dojezdem až 100 km a výkonem 1300 W nepřekvapí dlážděná městská cesta ani horský terén. Navíc si užijete i lahůdku v podobě uvítacího nápisu promítajícího se na zem. 

Za samostatnou kategorii elektrokoloběžek Segway můžeme považovat modely z řady GT. SuperScooter GT1ESuperScooter GT2 jsou vyrobeny z prémiových materiálů (hořčík, letecký hliník), disponují dvěma motory s celkovým výkonem 6 000 W, bezdušovými 11palcovými pneumatikami a unikátní koncepcí tlumičů používajících se u supersportů.

Ceny koloběžek po slevě a použití kódu “Segway12”:

4

Dnes nejčtenější

.