Zavřít reklamu

Fotky Google

Mezi oblíbené alternativy pro správu fotografií a fotoalb patří Fotky Google. Jedná se o multiplatfromní službu, kterou můžete využívat jak v podobě iOS aplikace, tak i v rozhraní webového prohlížeče. Google Fotky nabízí spoustu nástrojů ke správě a organizaci vašich fotografií, stejně jako je sdílení a základním úpravám. V rámci bezplatné základní verze máte k dispozici 15GB úložiště.

Aplikaci Fotky Google stáhnete bezplatně zde.

Flickr

Mohlo by se zdát, že služba Flickr má léta největší slávy za sebou. Pravdou ale je, že se stále jedná o spolehlivou multiplatformní službu, která má uživatelům co nabídnout. Nabízí možnost automatické synchronizace s nativním Fotkami na vašem iPhonu, základní i pokročilé možnosti správy, ukládání, sdílení i úprav a spoustu dalšího.

Aplikaci Flickr stáhnete bezplatně zde.

Box

Cloudovou službu Box včetně příslušné aplikace pro iPhone můžete samozřejmě používat k ukládání téměř jakéhokoliv obsahu. Aplikace Box nabízí spoustu funkcí pro ukládání, sdílení a správu fotografií i videí, možnost offline přístupu k obsahu, možnost třídění fotografií do složek i základní funkce pro úpravu fotek.

Aplikaci Box stáhnete bezplatně zde.

Amazon Photos

Další možností pro správu a ukládání fotek v cloudu je služba Amazon Photos a její příslušná aplikace pro iPhone. Ve výchozím nastavení dostanete k dispozici 5GB bezplatného prostoru. Amazon Photos nabízí možnost automatického nahrávání, vyhledávání podle klíčových slov, bezpečné zálohy, sdílení fotek i alb nebo možnost vzdáleného prohlížení.

Aplikaci Amazon Photos stáhnete bezplatně zde.

Dropbox

Další možnost pro ukládání fotek do cloudu představuje služba Dropbox. Dropbox nabízí jednoduchou a zároveň bezpečnou cestu k ukládání, správě a sdílení nejen vašich fotografií, funkci sdílení a synchronizace, pokročilé možnosti sdílení a spoustu dalšího. Ve výchozím nastavení dostanete 2GB bezplatného úložného prostoru.

Aplikaci Dropbox stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.