Zavřít reklamu

V rámci rozšiřování našich magazínů hledáme nové redaktory s chutí psát o moderních technologiích. Pokud se zajímáte o operační systém Android a jeho svět a psaní vám není cizí, ideálně máte již nějaký ten článek za sebou, pak doufáme, že vás zaujme následující nabídka. Hledáme rovnou trojici redaktorů, pro které jsou k dispozici následující pozice.

Redaktor Android magazínu

V rámci našeho AndroidMagazine.eu hledáme redaktora, který by měl zájem psát o novinkách věnovaných Androidu s důrazem na společnost Samsung. Pokud vás zajímá Android, zajímáte se o novinky, které jsou s ním spojeny a máte zájem se o ně podělit s ostatními, pak hledáme právě vás. Nabízíme pozici redaktora na plný úvazek, který by byl schopný se činnosti věnovat minimálně každý všední den, sepsat denně několik článků a v jeho vlastním zájmu by bylo magazín vylepšovat. Pokud jste schopni psát pouze jeden článek denně nebo několik článků do měsíce, určitě také napište a pokud vaše články budou zajímavé, určitě se domluvíme. Po novém spolupracovníkovi požadujeme spolehlivost, pečlivost, alespoň průměrnou znalost anglického jazyka a schopnost srozumitelně a česky vyjádřit své myšlenky psanou formou. Výhodou, avšak ne podmínkou, jsou zkušenosti ve zpravodajství či publicistice.

  • V případě zájmu o kteroukoli pozici pošlete mail na info@textfactory.cz a do hlavičky uveďte, o kterou pozici se zajímáte. V mailu zašlete rovnou ukázkový článek o rozsahu +- 300 slov na téma magazínu, o který máte zájem. 
Text-Factory-weby

Dnes nejčtenější

.