Zavřít reklamu

Adonit Neo Pro Silver

Adonit Neo Pro Silver je dobře vypadající aktivní stylus pro tablet. Na jedno nabití nabízí výdrž po dobu až 9 hodin, disponuje snadno vyměnitelným hrotem, a jeho váha činí 12 gramů. Samozřejmostí je kompatibilita s novějšími iPady a magnetické nabíjení.

Stylus Adonit Neo Pro Silver zakoupíte za 1599 korun zde.

MoKo Stylus

Moku Stylus je dostupná, ale kvalitní alternativa pro ty, kteří chtějí ušetřit peníze a zároveň si zachovat velkou všestrannost. Na jedno nabití vydrží v provozu až 10 hodin, v pohotovostním režimu až jeden rok. Nabíjení probíhá prostřednictvím kabelu USB-C, takže v případě potřeby můžete stylus dobít i pomocí nabíječky iPadu.

Logitech Crayon

Logitech Crayon patří mezi nejoblíbenější alternativy k Apple Pencil. Nabízí kompatibilitu s operačním systémem iPadOS? tloušťka plastového vyměnitelného hrotu činí 2mm. Logitech Crayon je vybaven indikátorem napájení, na jedno nabití vydrží až 7,5 hodiny. Nabíjení probíhá prostřednictvím Lightning konektoru, hmotnost stylusu činí 20 g.

Logitech Crayon zakoupíte za 1899 korun zde.

Zspeed Stylus

Další dostupnou alternativu k Apple Pencil představuje Zspeed Stylus. Po designové stránce se velmi podobá Apple Pencil, nabízí funkci magnetického nabíjení, energii mu můžete dodat ale také prostřednictvím USB-C konektoru. Na plné nabití vám bude sloužit po dobu až osmi hodin.

FIXED Graphite Pro

FIXED Graphite Pro je dotykové pero, které si bude rozumět s vaším iPadem i iPhonem. Odolný hrot je vyroben z plastu a lze jej snadno vyměnit, stylus je opatřen indikátorem nabíjení a na jedno nabití vydrží až 12 hodin. Nabíjení probíhá bezdrátově jako tomu je u Apple Pencil. Samozřejmostí jsou pak senzory pro snímání náklonu a tlaku pera.  Velkou výhodou tohoto stylusu je, že na jedno nabití vydrží fungovat 10 hodin, což je bezesporu více, než kolik vydržíte „na jeden zátah“ vy.

FIXED Graphite Pro zakoupíte zde.

FIXED Pin

Dotykový stylus FIXED Pin je vybavený odolným hrotem o tloušťce 2 mm, sponou na přichycení, a microUSB konektorem pro nabíjení. Na jedno nabití zvládne fungovat po dobu až pěti hodin, a kromě tabletu jej lze využít také k mobilnímu telefonu. Ke stylusu získáte i praktické pouzdro.

FIXED Pin zakoupíte za 909 korun zde.

Dnes nejčtenější

.