Zavřít reklamu

Uplynulý týden byl poměrně štědrý na informace o chystaném operačním systému iOS 17, a my si příslušné úniky samozřejmě nenecháme pro sebe. V dnešním souhrnu spekulací se dále dozvíte například to, že Apple chystá ultratenké iPady Pro, a že naopak v dohledné době nechystá iPhone SE 4.

Ultratenké iPady Pro

Uživatelé očekávají od svých iPadů celou řadu nejrůznějších vlastností, a v neposlední řadě k nim patří i co možná nejnižší váha. Té by se mimo jiné dalo dosáhnout ztenčením daného zařízení. Podle dostupných zpráv od zdrojů z dodavatelských řetězců to vypadá, že bychom se již v průběhu příštího roku mohli dočkat supertenkých iPadů Pro, opatřených speciálními OLED displeji. Nové OLED displeje by mohly jablečným tabletům zajistit vyšší úsporu baterie, a jejich implementace by mohla vést také k výraznému ztenčení těla iPadu.

iOS 17 vzhled

Na letošní červnové vývojářské konferenci WWDC představí společnost Apple také nové verze svých operačních systémů včetně iOS 17. V průběhu uplynulého týdne se vynořily zajímavé úniky, které toho o chystané novince prozrazují poměrně dost. Podle zmíněných úniků by mělo dojít k vylepšení Dynamic Islandu, který získá více funkcí a možností, přepracování Ovládacího centra nebo přepracování Zpřístupnění, díky kterému by měly být iPhony co nejsnáze ovladatelné opravdu pro všechny. Vylepšení a nových možností by se s příchodem operačního systému iOS 17 mělo dočkat i Soustředění.

Kdy se dočkáme iPhonu SE 4?

Spousta lidí již nějakou dobu netrpělivě vyhlíží další novinky, týkající se dosud nevydané čtvrté generace iPhonu SE. Původně se v souvislosti s jeho představením mluvilo o počátku příštího roku, nyní to ale vypadá, že si na příchod tohoto modelu ještě nějakou dobu počkáme. Informoval o tom analytik Jeff Pu. Podle něj se představení iPhonu SE 4 přesouvá až na rok 2025, a to z důvodu potíží s vyvíjeným 5G modemem, kterým má být „čtyřka“ vybavena.

Dnes nejčtenější

.