Zavřít reklamu

Ventusky

Mezi oblíbené aplikace nejen pro sledování oblačnosti a srážek patří Ventusky. V přehledném uživatelském rozhraní najdete aktuální interaktivní mapy s radarovými snímky a údaji o srážkách, oblačnosti, ale také tlaku vzduchu, větru, teplotách a dalších důležitých parametrech.

Aplikaci Ventusky stáhnete bezplatně zde.

Windy

Další spolehlivou aplikací s předpovědí počasí a mapami se snímky z meteoradarů je Windy. Windy nabízí přehledné zobrazení všech informací, které jsou pro vás důležité. Vše podstatné můžete sledovat na mapách v reálném čase a navíc v opravdu detailním zobrazení.

Aplikaci Windy stáhnete bezplatně zde.

Meteoradar

Název této aplikace zcela jistě hovoří sám za sebe. Jedná se o užitečnou a spolehlivou tuzemskou aplikaci, ve které můžete pohodlně sledovat radarové snímky s počasím nejen pro vaši aktuální lokalitu. Meteroradar nabízí simulaci vývoje počasí až na jednu hodinu dopředu a častou aktualizaci přesných informací.

Aplikaci Meteoradar stáhnete bezplatně zde.

Yr.no

Efektivním a spolehlivým nástrojem pro sledování oblačnosti, srážek a počasí obecně je aplikace Yr.no. Kromě detailních map s radarovými snímky nabízí také přehledné grafy, animovanou předpověď, výhled na srážky pro příštích 90 minut a spoustu dalšího.

Aplikaci Yr.no stáhnete bezplatně zde.

ČHMÚ

Na závěr si představíme tuzemskou aplikaci ČHMÚ. Kromě radaru a předpovědi srážek nabízí přehlednou předpověď počasí jako takovou, meteogram, textovou předpověď nebo třeba vyhlídku počasí na následujících šest dní.

Aplikaci ČHNMÚ stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.