Zavřít reklamu

Přestože nám toho Apple zatím v letošním roce příliš nového neukázal, zdá se, že jeden poměrně velký launch produktů přijde již co nevidět. Čím dál tím více zdrojů totiž poukazuje na to, že má kalifornský gigant na nejbližší měsíce připravené představení několika Maců, kterými chce doplnit svou stávající nabídku. Tyto informace navíc nyní potvrdil další velmi dobře informovaný kanál, díky čemuž se dá předpokládat, že nás od nových Maců dělí skutečně už jen velmi málo.


Brzký příchod nových Maců potvrdil na svém Twitteru portál AppleTrack, který spolupracuje například s přesným leakerem Maxem Weibachem a tak podobně. O jaké Macy se bude přesně jednat sice portál neuvedl, nechal se však slyšet, že nejpravděpodobnější je představení již dlouho „propíraných“ 15″ MacBooků Air spolu s Macy Pro osazenými čipem Apple Silicon. V kuloárech se nicméně začalo nedávno poměrně překvapivě šuškat i o aktualizaci Macu Studio, který byl přitom ještě donedávna považován za Mac, který bude již brzy „na odstřel“, jelikož nebude dávat vedle Macu Pro s Apple Silicon rázem takřka smysl. Nyní se však zdá, že jej Apple má v plánu přeci jen oživit coby zajímavou neupgradovatelnou alternativu právě k Macu Pro. Se se pak týče 15″ MacBooku Air, ten má být de facto jen zvětšeným loni představeným modelem, který bude velmi pravděpodobně osazen čipem M3. S tím pak dorazí i 13″ varianta, aby byly Airy výkonnostně jednotné. Nezbývá tedy než doufat, že se tak stane již skutečně brzy, jak zvěstují zdroje.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.