Zavřít reklamu

O víkendu jsme tu měli první dubnový den a s ním spojené aprílové žerty. Především v zahraničí je tato tradice brána více vážně. Nelze se tak divit, že v tomto duchu jsou aktivnější i zahraniční technologické společnosti, byť s aprílovým žertem přišel i náš magazín. Níže můžete vidět ty nejpovedenější vtipy zahraničních aprílových společností.

Nothing Beer

Společnost Nothing se dostala v posledních letech do povědomí především nevšedním designem svých produktů. Na stejné vlně se měl nést i jejich čerstvý produkt s názvem Nothing Beer. Bohužel šlo jen o žert. Kdo ale na téma piva nevtipkoval byla Tesla, která ukázala opravdu drahé pivo.

nothing beer

Apex Legends

S rádoby vtipným videem přišli i tvůrci úspěšné hry Apex Legends. Bohužel ale osloví jen ty, kteří hru znají. Jde o variaci zbraně.

Handheldová konzole od společnosti Asus

Asus 1. dubna sdílel video na svou handheldovou konzoli zvanou ROG Ally. Nutno říct, že není zcela zřejmé, zda jde o žert. Video vypadá skutečně přesvědčivě. Nicméně komentující se shodují, že si Asus z hráčů pouze vystřelil. Jistě by ale šlo o zajímavý produkt.

Stěhování ústředí Twitteru do Miami

Ze svých sledujících na Twitteru si vystřelil nynější starosta Miami Francis Suarez, který oznámil, že se kanceláře Twitteru přestěhují do Miami.

Duolingo

Duolingo zveřejnilo poměrně povedené video, v němž se snaží parodovat známou reality show Too Hot to Handle.

Among Us

Ani tato populární hra se neobešla bez žertu. Vývojáři na apríla zveřejnili trailer na Horse Mode.

Tesla

Tesla ví, jak moc se čeká na Cybertruck. Rozhodla se tedy ukázat jeho bezpečnost v crash testu. Takový jste ještě rozhodně neviděli.

Dnes nejčtenější

.