Zavřít reklamu

iA Writer

iA Writer je minimalistický textový procesor pro Mac, který ocení všichni příznivci nerušeného psaní. Nabízí podporu Markdown formátování.

Zkratky

Operační systém macOS stejně jako iOS, iPadOS a watchOS nabízí nativní aplikaci Zkratky, s jejíž pomocí si můžete usnadnit a automatizovat celou řadu procesů.

Magnet

Efektivní správce oken, který vám usnadní a zpřehlední práci na Macu. Magnet nabízí spoustu možností uspořádání a rozvržení oken otevřených aplikací pro co nejefektivnější práci.

Drafts

Cenami ověnčená aplikace Drafts je skvělým a multifunkčním nástrojem pro práci s textem, ať už se jedná o rychlé poznámky nebo komplexnější dokumenty.

CheatSheet

CheatSheet je užitečná aplikace, která vám ke každé z aplikací, nainstalovaných na vašem Macu, dokáže zobrazit seznam funkčních klávesových zkratek.

CheatSheet

AppCleaner

Jak název napovídá, AppCleaner slouží k opravdu důkladnému a celkovému odstranění aplikací z vašeho Macu, a to včetně souvisejících dat a skrytého obsahu.

SnapCamera

Filtry ze Snapchatu na Macu? Proč ne. S pomocí aplikace SnapCamera můžete v rámci videohovorů nebo nahrávání záznamu na webkameru vašeho Macu využívat nejrůznější zábavné a zajímavé filtry a efekty.

XnView MP

XmView MP je skvělou a funkcemi nabitou alternativou k nativnímu Náhledu na Macu. Umožní vám nejen prohlížení obrázků a fotografií, ale také jejich základní úpravy nebo konverzi na jiné formáty.

XnView MP

CleanShot X

CleanShot X je skvělý a efektivní nástroj pro pořizování screenshotů na vašem Macu. Nabízí spoustu možností pořízení, sdílení i následných úprav.

Alfred

Alfred je cenami ověnčená macOS aplikace, která vám pomůže zvýšit efektivitu práce pomocí přizpůsobitelných zkratek pro spouštění aplikací. Jedná se o skvělou alternativu k nativnímu Spotlightu.

AirBuddy

Aplikace s názvem AirBuddy vám umožní na vašem Macu přehledně sledovat údaje o stavu nabití baterie a další informace, související se zařízeními, připojenými k Macu prostřednictvím Bluetooth.

Pixlemator Pro

Pixelmator je grafický editor pro Mac, který nabízí profesionální funkce v kombinaci s přehledným uživatelským rozhraním a snadným ovládáním. Představuje skvělou alternativu k populárnímu Photoshopu a skvěle si rozumí se specifiky operačního sytému macOS.

CleanMyMac

Aplikace CleanMyMac vám umožní za pomoci celé řady komplexních procesů účinně pročistit váš Mac. Pozitivně se podílí také na jeho zrychlení, protože umí uvolnit RAM, obnovit místo na vašem pevném disku a mnoho dalšího.

Vinegar – Tube Cleaner

Vinegar je rozšíření pro prohlížeč Safari. Uvítají ho především ti, kteří často sledují videa na platformě YouTube, a kteří si chtějí užít funkce, jako je Obraz v obraze, minimalistické okno přehrávání a další.

Franz

Franz je skvělým pomocníkem pro všechny, kteří často využívají platformy typu Trello, LinkedIn, ale třeba také Telegram, Gmail, Discord nebo nejrůznější kancelářské aplikace. Franz vám nabídne možnost sledovat zprávy a další podrobnosti z těchto aplikací přehledně na jednom místě.

MindNode

MindNote je perfektní a efektivní aplikace pro tvorbu myšlenkových map všeho druhu. Nabízí spoustu základních i pokročilých funkcí pro tvorbu, úpravu a sdílení myšlenkových map, a je multiplatformní.

Authy

Dvoufaktorové ověření je klíčovou funkcí pro vaši bezpečnost. S ověřováním vám pomůže multiplatformní aplikace Authy, která vám usnadní a urychlí bezpečné přihlašování k vašim účtům.

Authy

Meeter

Meeter je aplikace, kterou ocení zejména ti, kteří pracují z domova, a často se s kolegy nebo partnery spojují prostřednictvím videohovorů. Meeter uchová všechny vaše platformy pro videohovory na jednom místě, čímž vám zefektivní práci a ušetří čas.

Mimestram

Mimestream je přehledný, funkcemi nabitý, efektivní macOS klient pro Gmail. Nabízí podporu pro Macy s procesory Apple Silicon a představuje skvělou alternativu ke klasickému Gmailu v rozhraní webového prohlížeče.

Dnes nejčtenější

.