Zavřít reklamu

Finale To Do: Tasks & Habits

Finale To Do je povedená a neustále se zlepšující aplikace, která v sobě kombinuje plánovač úloh a nástroj pro sledování návyků. Umožní vám například nastavení více připomínek k jednomu úkolu, funkci chytrých seznamů, nástroj pro vytvoření a sledování dodržování návyků, Pomodoro časovač a v neposlední řadě také bohaté možnosti přizpůsobení.

Aplikaci Finale To Do: Tasks & Habits stáhnete bezplatně zde.

Heark

Pokud se často účastníte nejrůznějších jednání a přednášek, ze kterých si pořizujete záznamy, možná se vám bude hodit aplikace s názvem Heark. Heark vám umožní nejen pořízení nahrávky z jednání či přednášky, ale v případě potřeby vám zajistí také její přepis, o který se postará umělá inteligence. Přepis je možné následně exportovat do textového dokumentu.

Aplikaci Heark stáhnete bezplatně zde.

Twilio Authy

Twilio Authy je oblíbená multiplatformní aplikace, sloužící k dvoufaktorovému ověření v celé řadě aplikací, služeb a webových stránek. Kromě generování ověřovacích kódů nabízí Twilio Authy zálohování do cloudu, synchronizaci napříč zařízeními, možnost offline provozu a další funkce.

Aplikaci Twilio Authy stáhnete bezplatně zde.

Done: A Simple Habit Tracker

Správné návyky mají výrazný vliv na produktivitu. Pokud potřebujete pomoci s jejich zaznamenáváním a dodržováním, můžete pro tyto účely vyzkoušet aplikaci Done: A Simple Habit Tracker. Aplikace vám pomůže stanovit si úkoly a návyky pro každý den, a sleduje, jak se vám je daří dodržovat. Pro lepší přehled můžete využít widgety nebo propojení s Apple Watch.

Aplikaci Done: A Simple Habit Tracker stáhnete bezplatně zde.

PDFGear: PDF Editor for Adobe

Jak název napovídá, PDFGear: PDF Editor for Adobe je přehledná, snadno ovladatelná aplikace pro práci s PDF soubory na vašich Apple zařízeních. Nabízí možnost četby i úprav PDF dokumentů a umožní vám například slučování i rozdělování dokumentů, úpravy jednotlivých stránek, konverzi do Wordu a mnoho dalšího.

Aplikaci PDFGear stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.