Zavřít reklamu

V případě telefonních hovorů či textových zpráv hraje nesmírně důležitou roli takzvané telefonní číslo, které slouží k snadné a rychlé identifikaci dané osoby. Jednotlivá telefonní čísla stačí jen uložit do kontaktů, díky čemuž při příchozím hovoru či zprávě ihned víte, o koho se vlastně jedná. Někdy se ale můžete ocitnout v situaci, kdy naopak své číslo potřebujete skrýt. Právě proto se v tomto návodu zaměříme na to, jak na iPhonu skrýt číslo, díky čemuž tak druhá strana neuvidí, kdo ji vlastně volá.

Jak na iPhone skrýt telefonní číslo

Skvělou zprávou je, že si s tímto iPhony poradí již nativně. Pro skrytí telefonního čísla proto nepotřebujete žádnou aplikaci třetí strany. Ve skutečnosti se ani nejedná o nic složitého. Celý proces vám totiž doslova zabere pouhých pár vteřin. Stačí totiž přejít do nastavení a přejetím jezdce změnit jednu možnost, čímž máte prakticky hotovo. Rázem tak můžete volat, aniž by druhá strana viděla, kdo jí vlastně volá. Pojďme se tedy podívat na detailní postup

  • Otevřete Nastavení
  • Přejděte do kategorie Telefon
  • Sjeďte o něco níže a v sekci HOVORY klepněte na možnost Zobrazit moje ID
  • Nyní už jen přejetím jezdce (de)aktivujte možnost Zobrazit moje ID

Pomocí tohoto postupu tak můžete jednoduše skrýt vaše telefonní číslo, případně jej zpětně znovu „odhalit“. Jak už jsme tedy zmínili výše, ve skutečnosti se nejedná o vůbec nic složitého, ba právě naopak. S celým procesem si poradíte v řádu několika vteřin.

Dnes nejčtenější

.