Zavřít reklamu

Generation Streets

Generation Streets je hra využívající mapu skutečného světa. Nahrajte mapu vašeho města, vyhledejte svůj domov, a nechte se překvapit tím, co vám hra nabídne.

Huge Enemy

Huge Enemy je horizontální střílečka, která se odehrává v temném sci-fi univerzu. Ve svižné bojové akci na vás čekají mocní bossové a další nepřátelé, kromě střílení se budete muset také vyhýbat nepřátelským útokům.

Qu-Tros

Připadá vám název této hry podezřele povědomý? Qu-Tros je neoficiální varianta kultovní klasiky s názvem Tetris. Jedná se ale o extrémně obtížnou variantou, určenou opravdovým fajnšmekrům. Troufnete si na ni?

bLogic Blox
bLogic Blox je sandboxová hra, ve které si můžete vytvořit téměř cokoliv, na co si jen vzpomenete. Stavte elektrické obvody s přepínači, světly, bateriemi, nebo se můžete kreativně realizovat při tvorbě 3D pixel artu.

Grail to the Thief

Hanku Krangovi, špinavému zloději z blízké budoucnosti, nedávno po hře pokeru spadl do klína stroj času s názvem Time Excursion Digital Interface, neboli TEDI. Hank Krang se rozhodne tuto technologii využít k cestování napříč časem a krádežím neocenitelných artefaktů.

Dnes nejčtenější

.