Zavřít reklamu

V jednom z našich předchozích článků jsme vás informovali o aplikaci, která umožňuje využívání služeb chatbota ChatGPT na Apple Watch. Aplikace se prakticky okamžitě stala hitem, Applu ale bylo trnem v oku to, že je součástí jejího názvu „GPT“.

Zmíněná aplikace nyní nese název Petey. Uživatelům umožňuje interakci s aplikací ChatGPT od OpenAI přímo pomocí Apple Watch a dokonce nabízí komplikaci pro rychlý přístup přímo z ciferníku hodinek. O aplikaci byl takový zájem, že se krátce po spuštění vyšplhala na třetí místo nejoblíbenějších placených aplikací v App Store. Vývojáři aplikace však museli velice záhy začít řešit problém s tím, že Apple blokuje aplikace a aktualizace aplikací s „GPT“ v názvu. Vývojář Hidde van der Ploeg se rozhodl přejít na nový název Petey.

V současné chvíli je v App Storu k dispozici verze Petey 1.2, která nabízí mimo jiné také podporu ChatGPT 4. Kromě toho Petey umožňuje uživatelům získávat odpovědi na nejrůznější otázky, nabízí možnost generování textů, sdílení výsledků interakce s dalšími uživateli prostřednictvím textových zpráv, e-mailů nebo sociálních sítí, a v neposlední řadě také převod textu na řeč. Pokud jste si ještě aplikaci Petey na Apple nenainstalovali a chtěli byste ji vyzkoušet, můžete si ji stáhnout v App Storu, kde je k dispozici za jednorázovou platbu ve výši 99 korun.

Aplikaci Petey stáhnete za 99 korun zde.

Dnes nejčtenější

.