Zavřít reklamu

Advertorial: Chcete dopřát vašemu telefonu prvotřídní ochranu displeje? Pokud ano, pak by ve vaší výbavě rozhodně nemělo scházet kvalitní tvrzené sklo, které dokáže ochránit displej před případným poškozením. Jenže jak jej vlastně vybrat a čím se řídit? Na trhu naleznete řadu levných ochranných skel, které vám sice slíbí maximální odolnost, ale v realitě zase tak kvalitní nejsou. Pro levné kousky je typická podstatně nižší životnost, vytváření bublinek či celkové odlepování skla od displeje. Proč tedy rovnou nevsadit na kvalitu? Česká firma FIXED na trh přináší prémiová tvrzená skla FIXED Armor, která svými schopnostmi znatelně překračují možnosti konkurence.

FIXED Armor

Tvrzené sklo hraje v ochraně displeje nesmírně důležitou roli. Mnohdy totiž stačí jen chvíle nepozornosti a problém je rázem na světě. Problém, kterému by šlo hravě předejít. Pokud chcete vašemu iPhonu dopřát tu nejlepší ochranu, pak se skla FIXED Armor jeví jako nejlepší řešení! Jedná se totiž o extra odolná skla vyrobená z nejkvalitnějších materiálů s vysokou odolností, díky čemuž se dokážou postarat o bezpečí telefonu prakticky za každé situace. Typická je pro ně i výroba přesně na míru daného telefonu a o až 30 % větší pružnost ve srovnání s tradičními skly. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit 2,5D provedení s jemným zaoblením po okrajích, speciální svrchní vrstvu proti šmouhám a otiskům Anti Fingerprint, lepení po celé ploše skla Full Glue a snadnou instalaci bez jakýchkoliv vzduchovým bublin.

Jak už jsme zmínili výše, tvrzené sklo hraje v ochraně obrazovky telefonu důležitou roli. Je to právě displej, který si za poslední roky u iPhonů výrazně polepšil a stal se tak jedním z nejdražších komponentů jablečných smartphonů. Jeho poškození vás tak může vyjít na pořádný balík peněz. Právě tomu lze snadno předcházet aplikací skutečně kvalitního skla. Proč tedy nevsadit na kvalitu a nedopřát vašemu iPhonu tu nejlepší ochranu se skly FIXED Armor? Momentálně jsou tato skla k dostání pro všechny modely z řady iPhone 14 a pro iPhone 13, 13 Pro a 13 Pro Max.

Více informací o sklech se dozvíte zde

Dnes nejčtenější

.