Zavřít reklamu

Seriál Ted Lasso patří mezi nejoblíbenější pořady na streamovací platformě  TV+. Své fanoušky má doslova po celém světě, a ti se již nemohou dočkat premiéry třetí série, která startuje již příští týden. Fanoušci, kteří by si kromě diváckého zážitku chtěli dopřát i zážitek gastronomický nebo herní, mohou nyní jásat.

Tvůrci seriálu se nově spojili s ubytovací platformou Airbnb, a zájemcům z řad příznivců seriálu nyní po omezenou dobu nabízí možnost strávení noci v kultovní hospodě Crown & Anchor, která je jednou z nejznámějších seriálových lokací. Zmíněná hospoda se nachází v londýnském Richmondu. Na platformě Airbnb je momentálně uvedena jako „historické místo“, a jako hostitelka je dokonce v Airbnb uvedena Mae, jejíž roli v seriálu Ted Lasso ztvárnila Annette Badland.

„Vítejte v The Crown & Anchor, nejlepším richmondském místě pro setkávání fanoušků klubu Greyhound. Naše přátelská sousedská hospoda je místem, kde my místní fandíme, nadáváme, smějeme se a pláčeme při všech zkouškách a strastech fotbalu i života. A teď tu nechávám pár šťastlivců přespat, zatímco já si beru volno,“ stojí v popisu. Rezervace budou spuštěny od 21. března, k dispozici budou termíny na 23., 24. a 25. březen. Nabídka bude k dispozici prvním třem, kterým se podaří získat rezervaci, jež bude stát 13 dolarů za noc. Každou noc se mohou v hospodě ubytovat čtyři osoby.

Ted Lasso desková hra

Pokud byste nestihli rezervaci hospody Crown & Anchor nebo by se vám nechtělo cestovat, nezoufejte – kromě Airbnb se totiž do propagace třetí série seriálu Ted Lasso zapojila také společnost Mattel, která při této příležitosti vydává novou speciální edici populární deskové hry Monopoly a karetní hry UNO. Na příchod Ted Lasso Monopoly se můžeme těšit již v průběhu dubna, UNO bude uvedeno na trh v červenci.

Dnes nejčtenější

.