Zavřít reklamu

Plague Inc.

O hře s názvem Plague Inc. jsme na stránkách našeho magazínu psali již mnohokrát. Jedná se o originální simulátor, který navíc jeho tvůrci neustále vylepšují a aktualizují. Ve hře máte na výběr hned z několika různých scénářů. Je jen na vás, zda se rozhodnete být zloduchem, který se svět pokusí zničit zákeřnou pandemií, nebo zda se naopak postavíte do role toho, který se rozhodl svět zachránit. Plague Inc. nabízí řadu herních scénářů, bohaté možnosti přizpůsobení obtížnosti a dalších parametrů, a dá skvěle, a za nízkou cenu nabízí opravdu skvělý herní zážitek.

Hru Plague Inc. stáhnete za 19 korun zde.

The SIMS Mobile

SIMS je naprostou klasikou mezi takzvanými „společenskými“ simulátory. Pokud vás už před lety bavilo na obrazovce počítače ovlivňovat, řídit a pozorovat životy postav, které jste si sami vytvořili, můžete si tento zážitek dopřát i na dotykovém displeji vašeho iPhonu. Vytvářejte vlastní „simíky“, stavte pro něj úchvatné příbytky a sledujte, jak se bude jejich život vyvíjet.

Hru The SIMS Mobile stáhnete bezplatně zde.

Gear.Club– True Racing

Gear.Club – True Racing je povedený závodní simulátor, který si jistě užijí všichni milovníci divokých jízd. Můžete se těšit na pohlcující, realistický herní zážitek, vylepšování aut z vaší vlastní stáje a řadu zajímavých závodů, ve kterých se můžete utkat třeba i s vašimi přáteli.

Hru Gear.Club – True Racing stáhnete bezplatně zde.

Stardew Valley

Stardew Valley je sice placená hra, rozhodně za to ale stojí. Jedná se o poklidný farmářský simulátor s lehce retro nádechem, u kterého se stoprocentně odreagujete. Přeneste se z rušného velkoměsta na vesnickou farmu, kde musíte plnit nejrůznější úkoly, starat se o úrodu a poznávat nové sousedy.

Hru Stardew Valley stáhnete za 129 korun zde.

Fallout Shelter

Pokud spíše než poklidnému farmaření dáváte přednost temnému postapokalyptickému světu, rozhodně byste měli vyzkoušet legendární Fallout Shelter. Ve světě zničeném nukleární katastrofou se ocitáte v podzemním vaultu, který musíte důkladně a systematicky vybavit potřebným personálem i vybavením. Snažte udržet obyvatele vaultu šťastné a neustále je chránit před hrozbami, které přicházejí z venkovního zničeného světa.

Hru Fallout Shelter stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.