Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Znáte ten nepříjemný pocit, když odjedete na dovolenou a nemůžete si vzpomenout, zda jste doma v kuchyni zavřeli okno? Vybíráte ideální chůvičku pro miminko? Máte doma štěně, které potřebujete z práce zkontrolovat a sem tam na něj promluvit? Anebo si prostě jen chcete být jistí, že je doma či na zahradě vše OK? Ve všech těchto případech vám pomohou IP kamery. Mobil Pohotovost má v nabídce šest zlevněných kamer, některé modely pořídíte dokonce za půlku. Ale pozor, akce končí zítra večer.

Za pár stovek kompletní ochrana domácnosti i zahrady

Kamery jsou vybavené nočním viděním nebo třeba technologií pro rozpoznávání osob. Díky tomu vás nebudou varovat pokaždé, když kolem prolétne sýkorka nebo otravný hmyz. Vysoce citlivé snímače zobrazují barevné video i za špatných světelných podmínek. Kamery díky motoru s otočným a naklápěcím zoomem zachytí obrovskou 360° horizontální a 108° vertikální plochu. Některé kamery disponují i gyroskopickým senzorem, který po zachycení abnormálního pohybu automaticky zašle varovné upozornění na váš telefon, ať se zrovna nacházíte kdekoliv. 

Snadněji už to nejde

Z instalace a používání kamer budete jednoduše nadšeni. Je to totiž tak jednoduché, že to zvládne opravdu každý. Stačí kameru kamkoliv položit nebo třeba připevnit na stěnu, připojit ji k wifi a stáhnout aplikaci do telefonu. A to je vše. Ať už potřebujete chránit vaši domácnost nebo zahradu, z nabídky si vyberete.

1520_794-3

Kompletní nabídka IP kamer

Vnitřní kamery

Venkovní kamery

Xiaomi_kamery_banner

Dnes nejčtenější

.