Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Na ochranu displeje iPhonu je jednoznačně nejlepší tvrzené sklo. Ale proč? Proč raději nesáhnout po nějaké ochranné fólii, nebo snad raději nosit displej nechráněný?

Proč sáhnout po tvrzeném skle, jako ideálním ochranném prvku displeje iPhonu?

Lidé by měli používat tvrzená skla na ochranu displeje iPhonu, protože zajistí dlouhotrvající ochranu a zachování hodnoty jejich zařízení. Displej iPhonu je jednou z nejvíce náchylných částí telefonu k poškození, a to jak od škrábanců, tak od většího nárazu. Tvrzené sklo poskytuje odolnost proti škrábancům a poškození, což znamená, že displej zůstane v bezpečí i při pádu nebo nárazu.

Kromě toho tvrzené sklo také pomáhá zabránit usazování prachu a špíny na displeji, což znamená, že displej bude vypadat čistě po celou dobu životnosti telefonu. O čistotu se stará oleophobní vrstva, jenž je součástí každého lepšího tvrzeného skla.

V neposlední řadě použití tvrzeného skla na displej také přidává na estetice telefonu, což je důležité pro mnoho uživatelů, kteří chtějí, aby jejich telefon vypadal co nejlépe. Použití tvrzeného skla na displej iPhonu je víceméně nezbytností pro každého, kdo chce zachovat svůj telefon v nejlepším stavu a zároveň zajistit jeho dlouhotrvající ochranu.

Nechte si tvrzené sklo nalepit zdarma a na počkání

Pokud si na nalepení tvrzeného skla nevěříte, můžete dorazit do prodejny Tvrzenýsklo.cz – Zde vám rádi pomohou s výběrem tvrzeného skla a ještě vám ho zdarma nalepí do pár minut.

Dárek pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem

Dočetli jste až sem? Máme pro vás menší dárek. Pro všechny čtenáře magazínu Letem Světem Applem platí slevový kód: LSA. Pokud tato tři písmenka zadáte při nákupu v prvním kroku nákupního košíku, získáte 20% slevu na veškeré příslušenství. Prémiová tvrzená skla tak získáte za pouhých 479 korun a ještě si je můžete nechat zdarma nalepit. Pokud jste doposud váhali s nákupem tvrzeného skla, nyní už opravdu není na co čekat.

Poškození Tvrzeného skla tvrzenysklo

Dnes nejčtenější

.