Zavřít reklamu

Aktualizace softwaru na iPhone je snadný proces. Zde je krok za krokem, jak aktualizovat software na iPhone:

  1. Připojte váš iPhone k Wi-Fi. Než budete aktualizovat software na vašem iPhone, ujistěte se, že je připojen k bezdrátové síti Wi-Fi. To je důležité, protože aktualizace software může být poměrně velká a může zahrnovat mnoho dat.
  2. Zkontrolujte úroveň baterie. Ujistěte se, že váš iPhone má dostatek nabité baterie nebo je připojen k nabíječce, abyste zabránili vypnutí telefonu během aktualizace.
  3. Zálohujte svá data. Před aktualizací softwaru byste měli zálohovat svá data, například fotografie, kontakty a další soubory, abyste se vyhnuli jejich ztrátě v případě, že něco během aktualizace selže.
  4. Najděte Nastavení. Otevřete aplikaci Nastavení na vašem iPhone.
  5. Vyberte položku Obecné. Klepněte na položku Obecné.
  6. Klepněte na Aktualizace softwaru. Pokud je k dispozici aktualizace softwaru, uvidíte tuto položku v seznamu.
  7. Stáhněte a nainstalujte aktualizaci. Pokud je aktualizace k dispozici, klepněte na „Stáhnout a nainstalovat“ a postupujte podle pokynů na obrazovce. Proces aktualizace může trvat několik minut a může být nutné restartovat telefon.
  8. Ověřte aktualizaci. Po dokončení aktualizace se váš iPhone automaticky restartuje a měl by být aktualizován na nejnovější verzi softwaru. Ověřte, zda všechno funguje správně a pokud se vyskytnou jakékoliv problémy, zkuste restartovat telefon nebo kontaktujte technickou podporu společnosti Apple.

Je důležité pravidelně aktualizovat software na vašem iPhone, abyste získali nejnovější funkce a zabezpečení.

Dnes nejčtenější

.