Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Používáte MAC, ale myslíte si, že na něm nejde používat POHODA, nejpoužívanější ekonomický software v Čechách a na Slovenku, protože jde instalovat jen na Windows? Omyl!

Řešením je cloud

Pro používání Pohody, ale není nutné, aby byla nainstalována na stejném zařízení, na kterém má fungovat. Stačí využít jakoukoliv verzi POHODY nainstalovanou na cloudu. Může být nainstalována jak verze pro jednoho uživatele, tak klidně pro desítky. Na cloudu lze provozovat jak MDB, SQL i E1 verze Pohody.

Jaký je rozdíl mezi řešením CLOUD a iCLOUD

iCLOUD je uložiště dat pro vaše Apple zařízení. Dle tarifu si pronajímáte diskovou kapacitu pro zálohová dat, které pořídíte na svém iPhone, MacBook, iPadu,… CLOUD, neboli virtuální server je v podstatě server v serveru. Na jednom fyzickém serveru běží několik virtualizovaných serverů, které mezi sebou sdílejí výkon procesoru. Kapacita paměti, nebo disků je pro každý server přidělená. Na CLOUD jdou tak nejen ukládat data, ale i instalovat aplikace, na rozdíl od iCLOUD. Díky takovému řešení, je možné každý měsíc upravovat parametry CLOUDU, podle aktuálních potřeb.

Apple A pohoda

Vzdálená plocha

Celé připojení pak probíhá pomocí vzdálené plochy na Windows server (CLOUD), kde je nainstalována POHODA. Připojení na CLOUD je přitom záležitost pár kliknutí, jak si můžete přečíst například zde: https://www.czcloud.cz/cloud/jak-se-pripojit-na-cloud-ze-zarizeni-apple/

Přistupovat do softwaru skrze cloud je stále častější způsob, který velké korporace používají již standartně a často jej volí už i menší firmy. Podívejte se proč:

Zabezpečení

Cloud od profesionální společnosti je nejbezpečnější způsob, jak provozovat POHODU. Nejen, že jsou data chráněna proti hackerům, ale datová centra jsou i střežena proti fyzickému poškození nebo živelným katastrofám. Záloha dat navíc probíhá na dvou místech zároveň. Nikdy se tak nestane, že byste kompletně přišli o svá data.

Možnost VPN připojení

K ještě větší bezpečnosti pomůže, pokud na svůj cloud budete přistupovat pomocí VPN, což je dnes standartní součást zavádění cloudu a zabezpečení POHODY. O tom, jak se připojit na VPN z vašeho MAC zařízení jsme psali zde: https://www.czcloud.cz/cloud/jak-se-pripojit-z-macos-na-vpn-l2tp/

Připojení odkudkoliv

Při cloudovém hostingu je úplně jedno, jestli jste v kanceláři, doma nebo na pláži u moře. Stačí jakékoliv zařízení se stabilním připojením k internetu a můžete se připojit do POHODY kdykoliv potřebujete.

Automatizace procesů

Cloud u komplexního partnera přes POHODU otvírá cestu k možnosti automatizovat procesy v POHODĚ. Od automatického posílání faktur, až po přímé napojení na dopravní společnosti z vašeho skladu. Představivosti se meze nekladou. Pohoda je sice na první pohled konzervativní software, ale nabízí nepřeberné množství individuálních úprav.

Zaujala Vás možnost používat Pohodu v cloudu? Ozvěte se nám na info@czcloud.cz!

Pro čtenáře tohoto článku máme přichystané první 3 měsíce provozu zdarma, migraci dat/instalaci Pohody zdarma a jednu bezplatnou konzultační hodinu ve standartní ceně 1290 kč/h. Stačí zmínit kód: APPLEJEPOHODA

Dnes nejčtenější

.