Zavřít reklamu

V posledních týdnech je v souvislosti s Applem sice nejvíce slyšet o jeho vlastním vývoji microLED displejů pro budoucí produkty, než se mu je však podaří pro vše, co má v nabídce, připravit, čeká jej ještě jeden mezikrok. Tím mají být konkrétně OLED panely, které na některých produktech vystřídají nynější LCD kvůli podstatně lepším zobrazovacím schopnostem v kombinaci s nižší energetickou náročností. A právě jejich vývoj nyní naplno započal. 

Zdroje korejského portálu ETNews zjistily, že se Apple konečně rozhoupal k oficiálnímu odsouhlasení spolupráce na OLED displejích pro budoucí iPady a MacBooky s nejmenovaným korejským výrobcem. Ten od něj nyní dostal za úkol vyvinout dva typy panelů pro iPady a dva pro MacBooky s tím, že Apple je následně otestuje a podle výsledků nastaví jejich hromadnou výrobu. Jednat se má konkrétně o panely s úhlopříčkami 10,86“ a 12,9“ pro iPady a 14“ a 16“ pro MacBooky. První výsledky této spolupráce bychom pak měli spatřit již příští rok, kdy má mít Apple v plánu odhalit první iPady s OLED panely. Snad tedy budou stát skutečně za to. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.