Zavřít reklamu

Martial Law

Titul Martial Law je k dispozici jak pro Mac, tak i pro Windows a Linux. Jedná se o dobrodružnou hru s retro nádechem, jejíž děj se odehrává v komunistickém Polsku. Hra má přiblížit realitu tehdejších polských rodin, jejich způsob myšlení a chápání světa. Příběh je zobrazen z pohledu muže, který se ocitl na okraji kvůli svému nízkému společenskému postavení. Snaží se ze všech sil být tu pro svou dceru navzdory obtížím. Na mnoha místech se můžete zastavit a dozvědět se více o polské kultuře z dob komunismu.

Hru Martial Law stáhnete zde.

Samorost 1

Milovníci tuzemských her a příznivci tvorby studia Amanita Design si mohou zdarma stáhnout legendární první díl roztomilého Samorosta. Vydejte se na dobrodružnou cestu kouzelnou krajinou, kde vás čeká řada překvapení, a kde má téměř každý předmět svůj specifický účel a posune vás na vaší cestě dále.

Hru Samorost 1 můžete stahovat zde.

Symphonia

Na webu GOG můžete stahovat také povedenou 2D plošinovku s názvem Symphonia. Ve hře se musíte vžít do role houslisty a objevit trojici dřímajících zón Symfonie. Abyste je přivedli zpět k životu, musíte jim zahrát působivý houslový koncert. Pokuste se posbírat všechny hudební fragmenty a získejte konečný titul hudebníka.

Hru Symphonia můžete stahovat zde.

Loria

Dalším titulem, který si můžete stáhnout zdarma, je Loria. Loria je poctou klasickým hrám ze zlaté éry strategických her s moderním ovládáním a uživatelským prostředím. Ve hře nechybí řada RPG prvků, akcí, soubojů a dobrodružství. Sbírejte užitečné předměty, zlepšujte své schopnosti a plňte nejrůznější úkoly.

Hru Loria můžete stahovat zde.

Cayne

Pokud hledáte spíše kratší, ale zajímavou bezplatnou hru, můžete sáhnout po Cayne. Jedná se o hororovou point-and-click adventuru, jejíž hlavní hrdinka Hadley probudí v zařízení. Kde se nachází? Proč tam je? A proč chtějí její dítě? Pomozte zpanikařené a úzkostné Hadley najít cestu a odvážně se postavit znepokojujícím situacím, aby se dostala na svobodu.

Hru Cayne můžete stahovat zde.

Dnes nejčtenější

.