Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Už jen do dnešní půlnoci trvá Víkendové nakupování na DostupnyiPhone.cz. V této akci můžete koupit výkonné iPhone 13 Pro 128GB a Pro Max 256GB se slevou 5 000 Kč.

Každý, kdo chce mít opravdu kvalitní fotky a videa, kdo chce pracovat ze svého telefonu nebo kdo potřebuje GPU, které utáhne i hry náročné na grafiku, by měl zvážit koupi iPhone 13 Pro nebo  13 Pro Max. V jejich těle se skrývá jeden z nejlepších chipů A15 Bionic, 5jádrové GPU nebo úsporná jádra CPU, která zajistí dlouhou výdrž baterie. Rozdíl mezi těmito dvěma modely je především v úhlopříčce, Pro Max je asi o půl palce větší.

Víkendové nakupování

Na DostupnyiPhone.cz najdete iPhone 13 Pro Max 256GB A za 27 990 Kč, což je o 6 000 Kč méně, než najdete na cenovkách v běžných obchodech. iPhone 13 Pro 128GB A je v akci za 22 990 Kč, takže ušetříte příjemných 5 000 Kč.  Akce již probíhá a bude trvat jen do dnešní půlnoci.

Bez obav i jako dárek

Pokud chcete iPhone koupit jako dárek, nemusíte se obávat případně složitého procesu vrácení. Prodejce vám nepoužité zboží vymění až do půlky ledna zcela zdarma. DostupnyiPhone.cz sice prodává výstavní a použité telefony, kvalita je však prvotřídní. To dokazuje i záruka dva roky, kterou prodejce na své zboží dává jako jediný na trhu. K telefonu vám přibalí i příslušenství a slevu na další nákup nebo servis.

iPhone pak můžete vyzvednout na prodejně v Praze, kde vám také nalepí ochranné sklo nebo opraví váš starší iPhone, nebo si jej můžete nechat poslat do vaší nejbližší Zásilkovny.

Dnes nejčtenější

.