Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Profesionálové pozor! Ode dneška začíná senzační akce na iPhone 13 Pro a 13 Pro Max! Na stránkách DostupnyiPhone.cz je do neděle koupíte se slevou 5 000 Kč.

Hledáte parťáka, díky kterému budete moci pracovat i na cestách nebo při dojíždění do práce? iPhone 13 Pro i 13 Pro Max jsou tou pravou volbou pro všechny, kteří ocení hlavně výkon za super cenu. Díky svému A15 Bionic chipu jsou oba modely rychlé a spolehlivé, 5jádrové GPU jim zajistí dostatek grafického výkonu i pro fotografy nebo youtubery a úsporná jádra CPU prodlouží výdrž baterie. Rozdíl v těchto modelech je především v jejich velikosti. Zatímco verze 13 Pro disponuje 5,7″ displejem, Max verze má úhlopříčku ještě o půl palce větší. Jedná se tedy o iPhone, které musí mít v kapse každý profesionál.

Víkendové nakupování

Vzhledem k tomu, že už se jedná o starší modely, nemá smysl je kupovat za plnou cenu. Proto je doporučujeme koupit ve víkendové akci oblíbeného prodejce výstavních a použitých telefonů DostupnyiPhone.cz, v rámci které ušetříte velmi zajímavých 5 000 Kč.

Nakupte co nejdříve

Akce začíná již dnes a bude trvat do nedělní půlnoci. Takto skvělá nabídka před Vánoci ale jistě přitáhne mnoho jablíčkářů a prodejce nemá telefonů neomezené množství, proto s nákupem raději neotálejte.

Pokud chcete pořídit iPhone jako dárek, můžete být v klidu. DostupnyiPhone.cz vám v případě, že se netrefíte do vkusu obdarovaného, nepoužité zboží vymění až do půlky ledna zcela zdarma. Ač jde o prodejce výstavních a použitých telefonů, nemusíte se bát ani o kvalitu. Ta je vždy prvotřídní, což dokazuje i záruka dva roky, kterou prodejce na své zboží dává jako jediný na trhu. K tomu vám přibalí i příslušenství a slevu na další nákup nebo na servis.

Telefon pak můžete vyzvednout na prodejně v Praze, kde vám také nalepí ochranné sklo nebo opraví váš starší iPhone, nebo si jej můžete nechat poslat do Zásilkovny.

Dnes nejčtenější

.