Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud hledáte telefon od Apple s nejlepším poměrem cena/výkon, tak se těšte na tuto středu, kdy v rámci akce Dostupná Středa seženete iPhone 12 Mini 64GB za neuvěřitelných 9 990 Kč!

iPhone 12 Mini je spolehlivý, skvěle se vám vejde do kapsy a dáte za něj méně než 10 000 Kč. Je jednoduše skvělou volbou pokud hledáte výkonný telefon za rozumnou cenu. Vzhled má stejný jako jeho následník iPhone 13 Mini a uvnitř najdete velmi podobnou výbavu v podobě šestijádra, 4 GB RAM a A14 Bionic chipu.

Dostupná Středa: iPhone 12 mini za akční cenu

V čem se ale podstatně liší, je právě cenovka. iPhone 12 Mini se běžně prodává kolem 15 000 Kč, takže cena 9 990 Kč je naprostá bomba. Ale na koupi máte opravdu jen 24 hodin. Nedoporučujeme čekat ani na večer – telefonů jsou omezené zásoby a v předchozích akcích prodejce se iPhone vyprodaly dávno před půlnocí.

A kde že tuto skvělou nabídku najdete? U prodejce výstavních a použitých telefonů DostupnyiPhone.cz. E-shop je spolehlivý a mezi zákazníky velmi oblíbený, přes 600 pozitivních recenzí na Google to jen potvrzuje. DostupnyiPhone.cz na své výrobky poskytuje dvouletou záruku, ke koupi dostanete příslušenství a slevu na servis či další nákup. A pokud telefon kupujete jako dárek, můžete jej bezplatně vyměnit až do poloviny ledna.

iPhone 12 mini pořídíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.