Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Počítače od Applu jsou mezi uživateli extrémně oblíbené pro svou dlouholetou spolehlivost, intuitivní operační systém, velmi slušný výkon i v případě nižších konfigurací či design. Určitou kaňkou na jejich kráse je sice vyšší cena, tu však lze vyřešit koupí staršího zařízení, které je stále spolehlivé, avšak právě díky svému stáří citelně levnější. A právě takové kousky lze sehnat na eshopu MacBookarna.cz za vynikající ceny. 

macbook air m1 a 13" macbook pro

Výběr Maců na MacBookarna.cz je vskutku široký. Sehnat zde totiž lze jak MacBooky Air či Pro, tak i iMacy, Macy mini nebo třeba Macy Pro. Možná ještě zajímavější než šířka nabídky jsou však ceny, za které lze jednotlivé modely sehnat. Macy mini totiž začínají už od 6 tisíci korunami, MacBooky AirPro lze zase sehnat za méně než 8 tisíc korun a nižší jednotky tisíc stačí i na tehdejší špičky ve svém oboru ve formě Maců Pro. Za zmínku stojí rovněž fakt, že skladem jsou i starší externí displeje  Applu, které sice již tak úplně technickými specifikacemi neoslní, pro svůj design jsou však méně náročnými uživateli stále velmi vyhledávané. 

Retina-iMac-5K FB

Nejsou to však jen skvělé ceny, které MacBookarna nabízí. Kromě nich totiž potěší bezesporu i roční záruka, což u použitého zboží není v žádném případě standardem. Zákazníci, kteří se pro nákup rozhodnou, mají navíc 30 dní na vrácení nebo výměnu zboží bez udání důvodu. Pokud by vám tedy novinka nesedla či nesplnila vaše očekávání, není problém se jí jednoduše zbavit. Když k tomu navíc přičteme i možnost na protiúčet prodat váš starý MacBook a tím si snížit cenu nového stroje, je nabídky MacBookarny ještě lákavější. Rozhodně si jí tedy prostudujte a nebojte se udělat si radost. Zde totiž rozhodně vedle nešlápnete. 

Nabídku MacBookarna.cz si můžete prohlédnout zde

Dnes nejčtenější

.