Zavřít reklamu

Počasí venku za okny již příliš nepřeje venkovním aktivitám, a spousta z nás o víkendech usedá na gauč k televizi, projektoru nebo laptopu. Pokud nevíte, na co byste se mohli o prvním listopadovém víkendu dívat, máme pro vás várku seriálových a filmových novinek, které můžete zhlédnout v rámci programové nabídky streamovací služby HBO Max.

Seriálové novinky na HBO Max

Joe Pera si chce povídat

Učitel z Michiganu se zabývá tématy, jako jsou palačinky, borůvky, vejce, toasty, klobása, slanina, anglické muffiny, káva, pomerančový džus, javorový sirup, vafle, kukuřičný chléb a jahody.

Blok C

Kimi žije v obytném komplexu v klidném pobřežním městečku Kurosaki. Zdá se však, že ji pronásledují problémy na každém kroku, a brzy se navíc začnou dít děsivé události… Sužuje obyvatele bloku C prastaré zlo?

Slib

Dokumentární seriál HBO zkoumá skupinu NXIVM, která se ocitla v centru pozornosti poté, co byli její hlavní představitelé – v čele se zakladatelem Keithem Ranierem – obviněni z obchodování s bílým masem, spiknutí a organizovaného zločinu.

Lovci duchů: Winchesterovi

Než se Sam a Dean narodili, byli tu jejich rodiče John a Mary. Dosud nevyprávěný milostný příběh odhaluje, jak se John Winchester a Mary Campbellová seznámili a riskovali vše, aby zachránili svou lásku i celý svět.

Bílý lotos

Bílý lotos, šestidílná satirická minisérie HBO z dílny Mikea Whitea („Mé nové Já“), která se odehrává v luxusním havajském letovisku, sleduje pestrou škálu hotelových hostů během jejich týdenní odpočinkové a omlazující dovolené v ráji.

Filmové novinky na HBO Max

Čokoláda míru

Mladý syrský uprchlík Tareq Hadhad se po bombovém útoku na rodinnou továrnu na čokoládu snaží přizpůsobit životu na kanadském venkově. Ani zde se nevzdává svého snu stát se lékařem. Otec však naléhá, aby se raději soustředil na to, jak v nové zemi přežít.

Equalizer

Bývalý člen elitní tajné vojenské jednotky předstíral svou smrt, aby mohl začít nový, poklidný život. Když však kvůli záchraně mladé dívky musí svůj dobrovolný odpočinek ukončit, ocitá se tváří v tvář extrémně násilným ruským gangsterům.

Hotel pro psy

Andi a její mladší bratr Bruce mají tajemství – úžasného, chlupatého a stále hladového psa jménem Pátek. Pěstouni jim sice domácího mazlíčka zakázali, ale sourozenci dostanou skvělý nápad, jak problém vyřešit.

Juno

Když šestnáctiletá dívka z minnesotského městečka nečekaně otěhotní s kamarádem, rozhodne se dát své dítě dokonalému páru, který najde přes inzerát. Pak ale zjistí, že nadcházející adopce tlačí manžele k rozvodu, a navíc se zamiluje do otce svého dítěte.

Strom života: Střelba v synagoze

27. října 2018 vstoupil do synagogy v Pittsburghu ozbrojený bělošský rasista a zabil jedenáct věřících shromážděných k bohoslužbě. Šokující dokument HBO vykresluje společenskou krizi vyvolanou nenávistí, která ohrožuje kolektivní bezpečnost nás všech.

Dnes nejčtenější

.