Zavřít reklamu

Halloween nepatří mezi typicky české tradice, proto k němu u nás každý přistupuje jinak. Zatímco někteří Halloween zcela ignorují, pro jiné je poslední říjnový den příležitostí k oslavám nebo třeba zkoušení jiných než našich tradic. Řada lidí má zase konec října spojený s tematikou hororu a strašení. Pokud se i vy chcete bát, můžete si – Halloween nehalloween – vyzkoušet některou z her z naší dnešní nabídky.

Five Nights at Freddy’s AR

Five Nights at Freddys je herní fenomén, který si svou popularitun úspěšně drží již několik let. Kromě klasických FNAF her si můžete zahrát i pohlcující AR verzi Five Nights at Freddy’s, díky které se postavy hry přenesou do vašeho bezprostředního okolí. Jak dlouho se dokážete udržet v bezpečí před animatroniky?

Hru FNAF AR stáhnete bezplatně zde.

SIMULACRA

Vzpomínáte si, jak se před lety těšila popularitě hra s názvem Sara is Missing? Pokud vás tento titul bavil, potěší vás určitě také SIMULACRA. V této hře ve stylu found footage se vám opět dostává do rukou ztracený telefon mladé ženy, která se ocitla v nebezpečí. Vaším úkolem bude telefon prohledat, přijít na to, co se stalo, a ženu zachránit.

Hru SIMULACRA stáhnete za 129 korun zde.

Candies ‚n Curses

Candies ‚n Curses je roztomilá hra se strašidelnou tematikou a retro designem. Hra vás přenese do strašidelného prokletého sídla, které obývá děsivý král fantomů. Vaším úkolem bude ve spolupráci s roztomilými malými asistenty očistit sídlo od strašlivého zla. Candies ‚n Curses je roztomilá, relativně jednoduchá oddechovka, která vás ale rozhodně bude bavit.

Hru Candies ‚n Curses stáhnete bezplatně zde.

Spooky House Halloween burst

Pokud chcete nasát halloweenskou atmosféru, ale necítíte se na hraní hororovek, případně hledáte pro svou ratolest jednoduchou hru s halloweenskou tematikou, můžete sáhnout po Spooky House Halloween burst. Najdete zde minihry ve stylu Tetrisu nebo třeba Candy Crush, jen s tím rozdílem, že zde figurují dýně a další typicky halloweenské propriety.

Hru Spooky House Halloween burst stáhnete bezplatně zde.

Werewolf Tycoon

Máte rádi vlkodlaky a nostalgický retro design her? Pak vás možná bude bavit titul s názvem Werewolf Tycoon. V této hře se proměníte ve vlkodlaka se všemi slastmi i strastmi, které k tomu patří. Musíte se postarat o vlastní obživu, zároveň byste ale měli také zůstat nespatřeni. Troufnete si na to?

Hru Werewolf Tycoon stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.