Zavřít reklamu

Streamovací služba HBO Max je skvělým místem nejen pro sledování filmů, ale také seriály. Na rozdíl od filmů se zde programová nabídka seriálů nerozrůstá tak rychle, to ale neznamená, že zde v tomto směru nenajdete zajímavý obsah. Které seriály a nové řady byste si neměli nechat ujít?

Seriálové novinky na HBO Max

Městečko Fortitude

Arktické městečko Fortitude, kde nikdy nedochází k žádným násilnostem, je svědkem vraždy anglického profesora Stoddarta, který zde zkoumal přírodní jevy. Místní šerif se ujímá vyšetřování…

Kriminálka NTSF: SD: SUV::

Kriminálka NTSF:SD:SUV, známá také jako National Terrorism Strike Force: San Diego: Sport Utility Vehicle, je tajný tým vládních agentů, kteří se snaží chránit San Diego před četnými teroristickými hrozbami. Jejich jediným úkolem je zachránit vás.

Živí mrtví

Seriál Živí mrtví zachycuje strhující lidské drama, které rozpoutala zombie apokalypsa. Točí se kolem skupinky přeživších pod vedením Ricka Grimese (Andrew Lincoln), kteří cestují napříč americkou Georgií ve snaze najít nový bezpečný domov.

Malý Sheldon

Seriál s názvem Malý Sheldon dějově předchází Teorii velkého třesku a sleduje mladého Sheldona, který navštěvuje střední školu a snaží se zapadnout do okolního světa, zatímco se jeho rodina a přátelé snaží vyrovnat s jeho unikátními intelektuálními schopnostmi.

Uklízečka

Kambodžská lékařka přijíždí do USA kvůli léčbě, která má zachránit jejího syna. Když systém selže a ona je nucena se skrývat, stane se uklízečkou profesionálních zločinců a využije své inteligence, aby se prosadila v podsvětí.

Filmové novinky na HBO Max

Ostrým nožem

Film podle skutečných událostí sleduje příběh Ľudovíta, který ztratil syna při brutálním útoku neonacistů. V důsledku selhání slovenské legislativy jsou útočníci brzy propuštěni a Ľudovít čelí absurdní situaci bez šance na spravedlnost.

Olga

Nejbližší a nejspolehlivější parťák Václava Havla, kamarádka, která nezkazí žádnou legraci, štědrá hostitelka, vášnivá hráčka a houbařka, ostrá glosátorka, statečná a neúnavná disidentka, žena věcná, vždy s nohama na zemi a vždy svá.

Yvone Orji: Celá já

Komička Yvonne Orji se vrací na HBO ve své druhé stand-up show. Oblíbená herečka se mimo jiné dělí o své jedinečné úvahy na téma přátelství, randění, dospívání i na to, proč chlapi potřebují lepší kamarády.

Drive My Car

Když vám nečekaná tragédie rozkolísá svět, uvítáte jakýkoliv pevný bod. Pro divadelního režiséra Kafukua je to každodenní cesta autem do práce. A tak si zoufá, když mu v novém angažmá přidělí osobního řidiče. Nečekaný souputník má ale i světlé stránky…

Liga Supermazlíčků

Krypto superpes musí přesvědčit divokou smečku z útulku – ohaře, břichaté prase, želvu a veverku, aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu zachránit superhrdiny.

 

Dnes nejčtenější

.