Zavřít reklamu

Líbí se vám Dynamic Island z iPhonů 14 Pro, ale řada Pro je pro vás zbytečným luxusem? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Stačí si totiž počkat rok a Dynamic Island si budete moci dopřát i na základních iPhonech 15. Má to ale háček. 

S informacemi o tom, že chce Apple z výřezů plně přejít na Dynamic Island, tedy podlouhlý průstřel vybavený určitou dávkou smart funkcí, přišel jako první uznávaný displejový analytik Ross Young. Dynamic Island se totiž zdá dle něj Applu jako velmi dobrý kompromis mezi výřezy, moderním designem a potřebami senzorů pro Face ID. Young nicméně dodal, že ne všechny funkce displeje iPhonů 14 Pro se příští rok do základních iPhonů 15 dostanou. Nepočítá se u nich například i nadále s nasazením ProMotion (tedy až 120Hz obnovovací frekvence) a ani s Always-on, které dokáže zobrazovat základní údaje na displeji telefonu s minimální energetickou spotřebou. Kdo tedy bude prahnout po tom nejlepším, co je Apple displejově schopen předvést, nezbude mu ani tentokrát nic jiného než sáhnout po iPhonech řady Pro. 

Pokud si nyní říkáte, že podobné spekulace jen krátce po představení iPhonů 14 (Pro) jsou naprosto bezpředmětné, mýlíte se. První informace o nových iPhonech se totiž právě kolem představení jejich předchozí generaci objevují naprosto vždy, díky čemuž jsme například právě o průstřelu v displeji či 48MPx fotoaparátu iPhonů 14 Pro věděli taktéž již loni touto dobou. Young je navíc extrémně spolehlivý zdroj a je proto velmi pravděpodobné, že se i tentokrát trefil přímo do černého. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.