Zavřít reklamu

Populární streamovací platforma Disney+ nabízí pestrou paletu nejrůznějších žánrů. Kromě jiného zde naleznete například také bohatou nabídku filmů se sportovní tematikou. Pojďme se dnes společně podívat na to, jaké sportovní filmy se tento týden na Disney+ těšily největší popularitě.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Le Mans 66

Matt Damon a Christian Bale v hlavních rolích filmu FORD vs. FERRARI natočeného podle skutečného příběhu vizionářského amerického automobilového konstruktéra Carrolla Shelbyho a neohroženého britského závodníka Kena Milese, kteří společně sestrojili revoluční závodní vůz pro společnost Ford Motor Company a v roce 1966 se ve francouzském 24hodinovém závodu Le Mans postavili dominantním závodním vozům Enza Ferrariho.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Vybíjená

Vybíjená je film, který chytá život za pačesy. Peter LaFleur (Vince Vaughn) je charismatický smolař a majitel zchátralé posilovny s názvem Average Joe’s. Klientela je však docela poprůměrná — tvoří ji samozvaný pirát, vychrtlý šprt (Justin Long), který sní o tom, že udělá dojem na nedosažitelnou roztleskávačku; posedlý milovník obskurních sportů; mdlý mladík a namyšlený všeználek, který samozřejmě ve skutečnosti nic neví. Peterova skromná posilovna padne do oka Whiteu Goodmanovi (Ben Stiller), siláckému a egomaniakálnímu majiteli Globo Gym, nablýskaného monolitu fitness. White má v úmyslu převzít Average Joe’s a Peterovo neexistující účetnictví mu to až příliš usnadňuje. Exekuční banka nasadila do Average Joe’s právničku Kate Veatchovou (Christine Taylorová), aby dokončila převzetí posilovnou Globo. Peterův chlapecký šarm si ji ale získá a Kate se připojí k jeho týmu společenských odpadlíků, aby porazila nepřízeň osudu.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Góóól

Úžasně nadaný Santiago Munez, mladý mexický přistěhovalec žijící v Los Angeles, má nesplnitelný sen – hrát fotbal za tým světové úrovně. Santiago se nečekaně dostane na nábor do jednoho z nejprestižnějších anglických fotbalových klubů Newcastle United a ocitá se zcela sám ve světě, kde je fotbal náboženstvím a hráči se rovnají bohům. Nejenže musí dokázat, že má vášeň, talent a odhodlání prosadit se po boku těch nejlepších na světě, ale musí také čelit svým démonům i démonům ostatních. Snímek GÓÓÓL!, plný nezapomenutelných postav, laskavosti a skutečných fotbalových legend, je triumfálním příběhem o tom, jak je důležité věřit svým snům.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Vzpomínka na Titány

Držitel Oscara Denzel Washington se představuje v hlavní roli provokativního příběhu natočeného podle skutečné události. Vzpomínka na Titány je o proměně společnosti lidí, kterou dříve rozdělovala zášť, spory a nedůvěra. Po patnácti vítězných sezónách u týmu amerického fotbalu je trenér Bill Yoast (Will Patton) odvolán a nahrazen Hermanem Boonem (Washington), tvrdým a umíněným mužem, který se oblíbenému Yoastovi vůbec nepodobá. Oba teď čekají dva tvrdé oříšky: smířit se jeden s druhým a udělat ze svých hráčů šampióny. Film Vzpomínka na Titány je příslibem nezapomenutelného zážitku!

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Vzestup

Po emigraci z Nigérie do Řecka se Vera a Charles Adetokunbovi snažili přežít a uživit svých pět dětí a zároveň žili pod každodenní hrozbou deportace. Rodina se zoufale snažila získat řecké občanství, ale úřady jim na každém kroku házely klacky pod nohy. Nakonec se však díky vizi, odhodlání a víře dostala rodina ze svízelné situace a nastartovala kariéru tří šampionů NBA.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Dnes nejčtenější

.