Zavřít reklamu

Programová nabídka streamovací platformy Disney+ je čím dál bohatší. Přibývají sem nejen nové filmy, ale také seriály, a to jak celé série, tak i jednotlivé epizody. Jaké seriály se v průběhu uplynulého týdne těšily na Disney+ mezi diváky největší popularitě?

Terra Nova

Mezi populární tituly patří na Disney+ také seriál Terra Nova. Výkonní producenti Steven Spielberg, Peter Chernin, René Echevarria a Brannon Braga přicházejí s epickým vyprávěním o osudech jedné rodiny odehrávajících se před 85 miliony let. Seriál vypráví příběh rodiny Shannonových, kteří se přidají k desáté výpravě osadníků přijíždějících do Terra Novy, první kolonie založené v této krásné, leč drsné zemi. Jim Shannon, oddaný otec s komplikovanou minulostí, provází svou rodinu tímto novým světem bezmezné krásy, tajemna a děsu. Jimova žena Elisabeth je traumatoložka a nová posila zdravotnického týmu Terra Novy. Josh, jejich 17letý syn, se těžko vyrovnává s tím, že musel opustit svůj dosavadní život. Maddy, Joshova roztomile nesmělá 15letá sestra, doufá, že Terra Nova jí dá novou šanci na nový začátek. I když se rodina právě díky Elisabethinu lékařskému vzdělání dostala do výpravy, jejich místo v této utopii brzy ohrozí tajemství týkající se jejich pětileté dcery Zoe. Po svém příjezdu jsou Shannonovi představeni veliteli Nathanielovi Taylorovi, charismatickému a hrdinnému prvnímu průkopníkovi a vůdci osady. Taylor nové osadníky upozorňuje, že Terra Nova sice nabízí nové příležitosti a začátky, ne vše je ale tak idylické, jak se zpočátku zdá.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Solární protipóly

Solární protipóly se soustředí kolem rodiny mimozemšťanů – Korva, Terryho a jejich dětských replikantů Yumyulacka a Jesse, z planety Shlorp, kteří ztroskotají na Zemi a útočiště naleznou ve Střední Americe. Nemohou se shodnout na tom, zda je to hrozné, nebo skvělé.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

The Defenders

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist v marvelovském seriálu s názvem The Defenders spojí své síly, aby zachránili New York před největší hrozbou, jaké kdy toto město čelilo.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Akta X

Předplatitelé streamovací služby Disney+ mají také možnost sledovat nové díly kultovního sci-fi seriálu Akta X. Pravda je tam venku a agenti FBI po ní v tomto fenomenálním sci-fi seriálu pátrají a pokoušejí se vysvětlit zdánlivě nevysvětlitelné. Jejich podivné případy se týkají sledování UFO, setkání s mimozemšťany a únosů… a prakticky všeho paranormálního.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

She Hulk: Neuvěřitelná právnička

Na Disney+ můžete momentálně sledovat již první díly seriálu s názvem She Hulk: Neuvěřitelná právnička. V seriálu „She-Hulk: Neuvěřitelná právnička“ od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně.

Disney+ si můžete za 49 Kč předplatit zde

Dnes nejčtenější

.